Annonce

Endnu et nederlag
RH_damer-horsens_091_151017_BP.jpg

Håndbold: 1. Division damer: Rødovre HK - Horsens HE. Simone Dillon

Ti scoringer af Simone Dillon, var ikke nok til sejr. Foto: BP
Håndbold Rødovres håndbolddamer fulgte endnu engang godt med, indtil slutningen af kampen, hvor kræfterne slap op.
Rødovre HK-Fredericia HK
28-32
17-13

Simone Dillon                           10 mål
Katarina Juul Hansen                5 mål
Katrine Clasen                           4 mål
Anne Jagd                                 3 mål
Emilie Tautoft                             3 mål
Amalie Rasmussen                   2 mål
Rebekka Sejdenfaden               1 mål

Camilla Pytlick                          7 mål
Ida Lagerbon                            7 mål
Ida Møller                                 4 mål
Mette Lassen                           4 mål
Signe Mølby                             3 mål
Roberta Ivanauskaité               3 mål
Sofie Søberg                            1 mål
Anne Berggren                         1 mål
Janne Henriksen                      1 mål
Camilla Aastrup                        1 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 5
Fredericia HK: 1

Tilskuer: 80

Rødovre HK havde inden opgøret mod Fredericia HK, sin første sejr til gode i indeværende sæson. Kampen mod Fredericia HK var en af de kampe, hvor der var kalkuleret med en sejr, og muligheden for en sejr, var også inden for rækkevidde, efter de første tredive minutter med en pauseføring på 17-13. Men som tilfældet har været i en lang række kampe, så kunne Rødovre HK ikke holde tempo kampen ud, og tabte anden halvleg med hele otte mål.

De to hold fulgtes ad i kampens første ti minutter. På tre straffekast, gjorde Simone Dillon det til henholdsvis 1-0, 2-1 og 3-2. Rebekka Sejdenfaden til 4-4, Simone Dillon igen til 5-5 hvorefter hjemmeholdet tog afstand. Katarina Juul Hansen til 6-5 Emilie Tautoft til 7-6 og Simone Dillon til 8-6 midt i første halvleg.
Med to mål af Katarina Juul Hansen blev det 10-7 og med endnu tre Simone Dillon scoringer, kom Rødovre foran med 13-8. Amalie Rasmussen til 14-10 og med to mål af Katarina Juul Hansen blev det 16-12 og Simone Dillon på straffekast til pausestillingen 17-13 til Rødovre HK, og dermed et godt udgangspunkt til anden halvleg.

Annonce

Hjemmeholdet kom ikke godt ud til anden halvleg, hvor den første scoring først faldt efter fem minutter da Anne Jagd scorede til 18-16. Katrine Clasen til 19-17 og med to mål af Emilie Tautoft blev det 20-17 og 21-18, og der var fortsat lidt luft til gæsterne. Amalie Rasmussen til 22-20 og Simone Dillon med sin tiende scoring til 23-22 midt i halvlegen, var der blevet spænding om resultatet. Med Katrine Clasen mål til 24-23 blev det sidste gang, at Rødovre var foran. Der gik hele otte minutter inden den næste scoring til hjemmeholdet, der i mellemtiden var kommet bagud med 24-29. Katrine Clasen fik med to mål, reduceret til 26-29 og Anne Jagd fik med to scoringer reduceret til 28-30 hvor der resterede to minutter af kampen, inden gæsterne med to mål lukkede kampen, til slutresultatet 28-30.

Næste kamp.
Rødovres damer spiller igen søndag den 10. december kl. 15 i Rødovre Stadionhal, hvor Gudme HK kommer på besøg.

Kommentarer
Top