Annonce

Elever støtter gadebørn
P1000620.jpg
Næsten 50.000 kroner overrakte lærer Nina Liv Brøndum, samt eleverne Emilie Burchall, Emil Pelle og Emilie Stilling Sørensen til Claus Abildgaard fra Stairway i onsdags. Alle er nævnt i den rækkefølge, de står i på billedet. Pengene går ubeskåret til at lette tilværelsen for de tidligere gadebørn. Foto: Privat
stairway Igen i år har eleverne på Rødovre Gymnasium fravalgt den traditionelle Operation Dagsværk til fordel for Stairways, der støtter gadebørn i Philippinerne.

Næsten 50.000 kroner lykkedes det forleden eleverne på Rødovre Gymnasium at samle ind til Stairways, det hjælpeprogram, der hvert år sikrer børn på gaden i Philipinerne tag over hovedet, tøj og skolegang.
“Rødovre Gymnasium har i øvrigt tidligere besøgt Stairway på Philippinerne for, ved selvsyn, at konstatere, de samler ind til noget, der anvendes som lovet,” siger pædagogisk leder, Sofie Paludan og tilføjer:
“Eleverne har selv valgt indsamlingsformålet og bruger en hel dag i efteråret på at samle ind via indsamling og ved at løse småjobs.”

Kommentarer
Top