Annonce

Elever sendt hjem efter vandskade
tinderhoej-skole_004_250815.jpg
Et brud på en vandledning betød tirsdag formiddag, at et stort område ved Fortvej var uden vand. På Tinderhøj Skole kunne eleverne ikke komme på toilettet og derfor fik de tidligt fri. Foto: Arkiv
skole Et brud på en vandledning betød tirsdag formiddag, at et stort område ved Fortvej var uden vand. På Tinderhøj Skole kunne eleverne ikke komme på toilettet og de fik derfor tidligt fri fra skole.

”Der var hverken vand i hanerne eller toiletterne, så vi var nødt til at sende vores elever hjem,” fortæller skoleleder på Tinderhøj Skole, Lars Vadmand, efter en lækage på en stor vandledning på Engbovej i formiddag betød, at skolen var uden vand.
”Vi fik en melding om, at det kunne trække ud og at der kunne gå op til fem timer før vi fik vand på skolen igen, så der var ikke så meget at gøre. Vi gik i gang med at kontakte alle forældre og stort set alle elever er nu taget hjem eller blevet hentet,” siger Lars Vadmand.
HOFOR har sendt folk til stedet.
”Børnene kan godt komme i skole i morgen. Hvis alt går vel, er alt normalt igen om få timer,” oplyser Astrid Skotte, der er pressechef hos HOFOR

Kommentarer
Top