Brillanter og ure bliver det helt store julehit
aveny_001_271117.jpg
Tina Giese fra Aveny ser frem til de mange smykker, der skal pakkes ind til den heldige, som får lov at åbne gaven juleaften. Foto: Brian Poulsen
smykker hitter Der er blevet 10 meter mere smykker til kunderne i Aveny, der gør klar til julehandlen med ny flot ombygning og masser af nye designs.

Det tidligere baglokale hos Aveny er nu en del af den åbne butik. Selvom kunderne nok ikke kan undgå at skulle stå i kø, efterhånden som gaveræset starter før den 24. december, er der blevet mere plads til både dét og til at lade sig inspirere i den nye store butik.
“Det giver mere plads til kunderne og det har givet os mere plads til at ekspedere,” siger bestyrer i Aveny, Tina Giese, der tydeligvis glæder sig over de forbedrede forhold.
Hun håber, at den nye udvidelse kan tiltrække flere kunder. Sådan så det også ud i fredags til Black Friday, hvor menneskemængden var så stor, at folk stod helt op ad ruderne.
“Omsætningen steg med 30 procent på kun den ene dag,” siger Tina begejstret.
Personalet er med andre ord lige så klar som den nye butik til at tage imod de mange ivrige mænd, der gerne vil købe den helt rigtige julegave til deres hjertes udkårne.
Men faktisk er mændene slet ikke så desperate som for bare et par år siden.
De er nemlig klædt på hjemmefra, også selvom de alligevel venter til sidste øjeblik med julegaverne.
“De fleste har fået at vide hjemmefra, hvad de skal købe og mange har sågar et billede med på telefonen. Hvis ikke de lige præcis har et billede af, hvad de vil have, så hjælper vi dem. Så finder vi en bestseller til dem,” lover Tina Giese, der glæder sig over, at især de flotte ure og brillantringe er så populært et tilbehør hos kunderne i butikken, som de nu engang er.
“Og det bliver vildere og vildere frem mod jul,” spår hun.

Kommentarer
Top