Besøg det vildeste julehus
IMG_3737.jpg
Den lysende julehave består af; jule- og snemand i tre meters højde, julestokke, pingviner på snescooter, snemandsfamilie, 'ringende' klokketårn, 'levende' sneeffekt på façaden, karrusel med rensdyr og meget mere. Foto: Privat
julehus Det er ikke kun elmåleren i Lars Hjordt Reuters hus, der kører på fulde omdrejninger. Det gør han også selv i haven, hvor der hele tiden tændes flere og flere julelys. På søndag inviterer han indenfor.

Mens de fleste af os har gjort nok ud af julen, når det obligatoriske snelandskab i vindueskarmen er kommet på plads og juledekorationen er tændt, har familien Reuter et helt andet forhold til julen. En højtid, de ser lyst på. Meget lyst. Ja, faktisk så lyst, at vi ikke engang orkede at forsøge at tælle antallet af pærer i det, man vel nok må kalde byens mest julede have.
“Jeg startede for 15 år siden i vores lejlighed på Damhustorvet med at dekorere min altan og façade ud mod Roskildevej. Klokkerne har fået ders fødsel der og så sent som i dag var der børn fra nabolaget som fortalte, at de, som ritual, skulle kigge på dem og sige godnat,” fortæller Lars Hjordt Reuter begejst-
ret om en lille del af den store juleudstilling.

Kom selv og se julehaven på søndag
Udstillingen er så stor , at han i år har inviteret til åben julehave hver søndag.
“Folk kommer sågar helt fra Islev og Valby for at se. Det er vildt hyggeligt,” siger Lars, der lover at stå klar igen ved stikkontakten på søndag mellem klokken 16.30 og 18.
“Flere af kvarterets børn kommer dagligt med deres forældre i december måned for at besøge haven og de flotte figurer, men haven er flottest om aftenen, når alle lysene er tændt,” siger Lars, der også deltager i en konkurrence på Silvan.dk
“Det handler om at få flest likes, så gå endelig ind og stem,” opfordrer juleelskeren. Søndag er der åben have i Damhusdalen 57.

Søndag er der åben have i Damhusdalen 57.

Kommentarer
Top