Annonce

2017 blev en fest for boligejerne
aarets-bolig_junovej2-7_031008_BP.jpg
I 15 ud af landets 98 kommuner kan prisstigningen og den øgede friværdi give råd til ekstra store julegaver. Her er huspriserne steget 10 procent eller mere. Foto: Arkiv
bolig 2017 blev et godt år for boligejerne i Rødovre. Tal fra Boligsiden.dk viser, at priserne steg med 10,6 procent.

Rødovre Kommune er blandt de 15 kommuner i landet, hvor boligpriserne er steget med mere end 10 procent i løbet af 2017.
Guldborgsund, Thisted, Kerteminde og Lolland indtager de første fire pladser, mens Rødovre med en stigning på 10,6 procent indtager 11. pladsen. Rødovre er den kommune på Vestegnen, der kan prale med de største prisstigninger. I kroner og øre er kvadratmeterprisen steget fra 24.705 kroner i januar 2017 til 27.323 kroner i november måned i år. Det viser tal fra Boligsiden.dk
“Det er markante stigninger, så husejerne har fået øget deres friværdi og man kan derfor ikke fortænke dem i, hvis de investerer lidt ekstra i julegaverne i år,” siger Birgit Daetz der er kommunikationsdirek-
tør hos Boligsiden.dk.

Højere friværdi
De store stigninger giver højere friværdi og kan åbne op for større låneomlægninger og friværdibelåning.
”Når boligpriserne i ens område stiger så meget, som i de nævnte kommuner, kan det være en god idé at få foretaget en ny vurdering af huset. Viser vurderingen en stor stigning, kan du tage den med ned i banken og få mere fordelagtige lånevilkår ved for eksempel at omlægge banklån til realkreditlån,” fortæller Birgit Daetz fra Boligsiden.dk.

Annonce
Kommentarer
Top