Annonce

Vigtig sejr til RMB
RMB-AAB_080_171117_BP.jpg
Stefan Ridderwall var en sikker skanse i Rødovres mål, i kampen mod Rungsted Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls kom igen på sejrskurs, med en 6-3 sejr over Rungsted Seier Capitals.
Rungsted Seier Capital – Rødovre Mighty Bulls
3-6
(1-2, 0-2, 2-2)

01:38 1-0 Nikolai Gade (Christoffer Lindhøj, Emil Oliver Christoffersen)
44:11 2-4 Nikolaj Krag (William Boysen, Christoffer Lindhøj)
57:18 3-5 Brendon Nash (Jake Hansen, Nikolaj Rosenthal)

16:01 1-1 Rasmus Astrup (Sebastian Bergholt, Nicklas Carlsen)
18:35 1-2 Jonas Sass (Connor Hardowa, Anders Schultz)
27:58 1-3 Connor Hardowa (Rasmus Astrup, Matthias Asperup)
33:04 1-4 Jannik Karvinen (Matthias Asperup, Connor Hardowa)
54:36 2-5 Mads Eller
59:12 3-6 Rasmus Astrup (Nicklas Carlsen, Matthias Asperup)

Udvisninger:
16:42 Robin Bergman, Rungsted (Cross-checking)
22:10 Philip Schultz, Rødovre (Hooking)
26:01 Emil Oliver Christensen, Rungsted (Hooking)
26:30 Joachim Holten Møller, Rungsted (Hooking)
29:49 Mads Eller, Rødovre (Slashing)
32:34 Morten Jensen, Rungsted (Holding)
33:57 Rasmus Heine, Rødovre (Slashing)
41:59 Kevin Montgomery, Rødovre (High-Sticking)

Skudstatistik: 43-25 (12-12, 11-11, 20-2)

Tilskuer: 1012

Rødovre Mighty Bulls som har tabt de tre seneste kampe, skulle forsøge at komme på sejrskurs igen, i udekampen mod Rungsted Seier Capitals, tirsdag aften.
Rungsted har netop skrevet kontrakt med Nikolaj Krag Christensen, som har fået sin ishockeyopdragelse i Rødovre. Nikolaj Krag, som senest har spillet i den bedste finske liga, er en af U20 landsholdets vigtige spillere, der skal til Buffalo og spille U20 VM midt i december.
Rødovre stillede op til kampen mod Rungsted uden de sygdomsramte Morten Andreasen og Kasper Jensen, som begge forventes klar til kampen mod Odense Bulldogs på fredag.

Time out efter 10 minutter
Kampen blev åbnet i højt tempo og Rungsted lagde tryk på fra start. Det resulterede i en scoring allerede efter to minutters spil, da RMBs defensiv var total udspillet. Hjemmeholdet fortsatte med at have initiativet og Stefan Ridderwall præsterede flere store redninger.
Midt i perioden tog RMBs træner Magnus Bogren en tidlig time out, hvorefter Rødovre kom langt bedre med i spillet og fik tilspillet sig gode scoringsmuligheder, hvor Anders Schultz med en god pasning fandt Jonas Sass, hvis forsøg var tæt på.
Sebastian Bergholt forsøgte sig med et slagskud på det følgende angreb og hans skud styrede Rasmus Astrup i nettet til udligning 1-1, da der resterede fire minutter af perioden. Minuttet efter fik hjemmeholdet to minutter i straffeboksen og Rødovre fik etableret et fint powerplay, som resulterede i en scoring af Jonas Sass, der slog en ripost fra endebanden i mål, efter et skud af Connor Hardowa. Rødovre kunne gå til pause med en føring på 1-2 efter en tempofyldt første periode.

Annonce

Tre mål i powerplay
Rungsted kom bedst ud til anden periode og pressede hårdt på i Rødovres forsvarszone. Bedre blev det ikke, da Philip Schultz fik to minutter for hooking. Trods flere farlige afslutninger lykkedes det Stefan Ridderwall og et godt kæmpende forsvar at holde hjemmeholdet fra en reducering.
Rungsted fortsatte med at presse på for en udligning og RMB havde svært ved at få etableret sit angrebsspil.
Seks minutter ind i anden periode fik hjemmeholdet en udvisning og efter et halvt minuts spil i powerplay, blev Rungsted ramt af endnu en udvisning og RMB spillede 5 mod 3 i halvandet minut. Få sekunder før tiden på den første udvisning var udløbet, sendte Connor Hardowa pucken i mål med et slagskud fra blue line.
Herefter steg intensiteten og der kom mere tænding i nærkampene. To minutter efter Hardowas scoring, fik Mads Eller to minutter for slashing. Rungsted lagde igen et massivt pres mod Rødovremålet i deres powerplay, hvor Ridderwall igen præsterede flere store redninger. Så var det hjemmeholdets tur til at tage plads i straffeboksen, umiddelbart efter at Rødovre igen var blevet fuldtallig.
Efter tredive sekunders powerplay sendte Jannik Karvinen, Matthias Asperups pasning i nettet til 1-4. Det var RMBs tredje scoring på powerplay.
Så var det igen Rødovres tur til to minutter i boksen, da Rasmus Heine blev dømt for slashing og endnu engang holdt RMBs effektive boksplay Rungsted fra scoring.
Mod slutningen af perioden lagde Rødovre et pres, men fik ikke udbytte af overtaget. En forholdsvis jævnbyrdig anden periode med tempo og intensitet i nærkampene.

Overlevede tungt pres
Tredje periode blev en ensidig forestilling, da Rungsted havde det spillemæssige overtag fra start og fik reduceret til 2-4 efter fire minutter, ved den tidligere Rødovrespiller Nikolaj Krag. Rungsted fortsatte det ensidige pres og Rødovre kunne ikke få flyttet spillet ud af egen forsvarszone.
Da der resterede fem minutter af kampen, erobrede Mads Eller pucken og gik direkte mod hjemmeholdets mål og kom helt fri. Mads Eller blev nedlagt, inden han fik afsluttet og der blev korrekt dømt straffeslag. Mads Eller omsatte straffeslaget i mål til stillingen 2-5 og fik i realiteten lukket kampen, selvom det lykkedes Rungsteds Brendon Nash, at reducere til 3-5 med tre minutter tilbage af kampen.
Et minut før tid tog hjemmeholdet en time out, erstattede deres keeper med en markspiller og spillede seks mod fem.
Matthias Asperup erobrede pucken i egen zone, spillede til Nicklas Carlsen, som sendte Rasmus Astrup afsted og han sendte pucken i det tomme mål til slutresultatet 3-6.
Rødovre havde svært ved at få etableret nogen form for angrebsspil i tredje periode, men spillede en effektiv defensiv, som forhindrede Rungsted i at få de nødvendige scoringer.

Næste kamp
Rødovre Mighty Bulls spiller igen fredag den 1. december klokken 19, hvor Odense Bulldogs kommer på besøg i Rødovre Skøjte Arena.

Kommentarer
Top