Vi spurter valget i møde
luther.jpg
I oktober var godt 40 løbere samlet, da vi i samarbejde med kirkerne markerede 500 året for reformationen ved at løbe rundt til byens kirker og spise lagkage. Det såkaldte 'Luther Lagkageløb'. På fredag løber vi forbi Rødovre Kirke, men vi springer kagen over. F Foto: Ian Nielsen
Rødovre lokal løb Rødovre Lokal Løb har en klar politik, når vi den første fredag i måneden løber rundt i Rødovre; Tempoet er så hurtigt som den næstlangsommeste kan klare. På fredag er det andres politik, der er i fokus. Løbeturen står nemlig i kommunalvalgets tegn.
Fakta

Alle kan være med i Rødovre Lokal Løb. Tempoet er så hurtigt som den næstlangsommeste kan klare.
Vi løber på fredag klokken 16.30 på Rødovrevej 78 ved ølbaren 'Det gamle Hundebad' 79.
'Rødovre Lokal Løb' er en social løbeklub og derfor afsluttes løbeturen altid med en øl på ølbaren.

Løbeklubben løber kommunalvalget i møde på fornemmeste vis, når vi på fredag klokken 16.30 dedikerer ruten til det forestående valg. Ruten er planlagt således, at vi løber ud til fire ud af Rødovres seks valgsteder. Undervejs stiller vi et lokalt spørgsmål om valget og den løber, der kommer tættest på det rigtige svar, vinder en øl på hundebadet.

Skoler og plejehjem
Ruten starter, som altid, foran ’Det gamle hundebad’ på Rødovrevej og herefter bevæger vi os op til Rødovre Skole, videre til Rødovrehallen, ned forbi Valhøj Skole og endelig forbi plejehjemmet Ørbygård, inden turen via Damhussøen går retur til ølbaren på Rødovrevej.
”På avisen er vi naturligvis meget optaget af kommunalvalget og derfor ser vi det som en god anledning til at få talt lidt om det lokale demokrati, mens pulsen er høj. Det kan kun blive sjovt,” siger redaktør på Rødovre Lokal Nyt, André Bentsen. Ruten er på sammenlagt 6,6 kilometer og kan afkortes med halvanden kilometer ved at løbe direkte mod ’Det gamle hundebad’ ad Rødovrevej fra Plejehjemmet Ørbygård.

Annonce
Kommentarer
Top