Annonce

Værst tænkelige skade
RFC-hvidovre_020_071017_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen: Rødovre FC - Hvidovre Attack. Claus Nisbeth

Alvorlig knæskade giver lang pause til Claus Nisbeth Foto: BP
Floorball Rødovre Floorballs spillende træner Claus Nisbeth, fik den værst tænkelig besked, da han fik resultatet af scanningen af sit knæ.

Den knæskade, som Rødovre Floorballs spillende træner Claus Nisbeth pådrog sig i kampen mod Benløse FC, viste sig at være særdeles alvorlig. Scanningen foretaget på Hvidovre Hospital viste, at forreste korsbånd er rykket over, indvendige ledbånd er forstrukket og menisk beskadiget.
Inden jul, skal Claus Nisbeth opereres for korsbånd og menisk, hvorefter der venter en genoptræningsperiode på mindst ni til tolv måneder.

Det er det værst tænkelige tidspunkt siger Claus Nisbeth. ”Vi har et svært program i december måned, hvor vi skal møde topholdene Sunds, Benløse FC og Frederikshavn i Ligaen og den 16. december skal vi til Sunds og spille pokalsemifinale.
Det er kritisk for os, da vi også har Jannik Trolle, Emil Kristensen og Oscar Ekelund skadet, alle spillere fra ”øverste hylle”, og de forventes først klar igen, i slutningen af januar.
Ingen hold kan bære at være ramt at så mange skadede spillere, så vi er svært ramt siger Claus Nisbeth, som forventer, at fortsætte trænergerningen. Nu får jeg mere tid på bænken, uden for meget puls.

Annonce

Personligt går Claus Nisbeth også glip af VM-kval kampe i januar og februar og et eventuelt VM, som spilles i Prag december 2018.

 

Kommentarer
Top