Usædvanlig ros til Rødovres politikere
lokalpolitik_ny.jpg
Sidsel Toft Bossen synes de lokale politikere fortjener langt mere ros, end de får i denne tid.
Politikerlede I en tid, hvor politikerne er blevet vores allesammens nemmeste ofre for voksenmobning, bryder en helt almindelig moders stemme brokkelarmen og roser lokalpolitikerne for deres kæmpe indsats.

Vi skulle lige læse beskeden to gange, før vi var sikre på, at der nu ikke var et skjult sarkastisk budskab gemt mellem linjerne.

Men det var der ikke.

Læreren og moderen, Sidsel Toft Bossen besluttede sig sent mandag aften ud af det blå for at rose lokalpolitikerne i Rødovre for deres indsats for den by vi alle elsker, men som de måske må stå mere på mål for, end os andre.

“Jeg har stor respekt for al den tid og alle de kræfter, I bruger på vores dejlige Rødovre. Har fulgt debatten herinde (Red: Avisens Facebookside, Rødovre Lokal Politik) et stykke tid og hold da op, I skal ligge øre til mange usaglige pessimistiske brokkehoveder,” skrev Sidsel Toft Bossen.

Vel at mærke mens man får ondt i fingrene af at scrolle forbi sponsorerede valgvideoer enmasse for at slippe for den sidste reklamespam.

Mens alle vennerne kigger væk fra demokratiet og igen og igen understreger, hvor trætte de er af at høre på de mange valgløfter, valgte Sidsel at gå den helt anden vej, og som helt almindelig borger uden politisk tilhørsforhold at rose dem alle fra højre til venstre.

Fordi jeg synes kommunalvalget er klart det vigtigste valg, i forhold til vores demokrati. Eksempelvis i forhold til folketings og europaparlamentsvalget. Det er her, de nære velfærdsbeslutninger bliver truffet,” siger Sidsel fuld af beundring over for de kommunalbestyrelsesmedlemmer, der bruger deres fritid på at gøre deres bedste for Rødovres fremtid.

“Selvom de bliver lønnet, skal man jo have et job ved siden af sit politiske arbejde. Det har jeg bare så stor respekt for uanset, hvilket parti og hvilke holdninger de har. Så respekt og beundring var grunden til jeg skrev det. De opstillede fortjener et kæmpe skulderklap alle sammen,” siger Sidsel Toft Simonsen, der ønsker alle et godt valg.

Sidsel Toft Bossen synes de lokale politikere fortjener langt mere ros, end de får i denne tid.

Kommentarer
Top