Annonce

Tre nederlag på stribe
RMB-AAB_083_171117_BP.jpg

Ishockey, Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Aalborg Pirates fredag 17. november 2017. Aalborg vandt 1-3.

Stefan Ridderwall blev passeret tre gange mod Gentofte Stars Foto: BP
Ishockey Efter de to nederlag til Aalborg, blev det også til et nederlag i lokalopgøret mod Gentofte Stars, som vandt 3-0 i Gentofte Skøjtehal.
Gentofte Stars – Rødovre Mighty Bulls
3-0
(1-0, 0-0, 2-0)

19:25 1-0 Nikolaj Zorko (Lukas Lundvald)
42:36 2-0 Ulrich Linnet
51:52 3-0 Ulrik Linnet (Lukas Lundvald)

 

Udvisninger:
01:39 Ulrik Linnet, Gentofte (Boarding)
14:28 Mads Eller, Rødovre (Slashing)
32:51 Matthias Asperup, Rødovre (Roughing)
32:51 Ville Järveläinen, Gentofte (Roughing)
38:13 Marko Virtala, Gentofte (Tripping)
39:25 Matthias Asperup, Rødovre (Penalty)
52:11 Mads Eller, Rødovre (Hooking)
59:56 Matthias Asperup, Rødovre (Cross-Checking)

Skudstatistik:
26-19 (12-1, 9-15, 5-3)

Tilskuer: 347

Efter en god serie med seks sejre i syv kampe, skal Mighty Bulls forsøge at rejse sig igen i udekampen mod Gentofte Stars, efter de to nederlag til Aalborg Pirates i sidste weekend.

Del lykkedes dog ikke, da Rødovre måtte forlade isen i Gentofte Skøjtehal, med et nederlag på 3-0, efter et jævnbyrdigt opgør, med højt tempo og intensitet.
Kort efter start, fik hjemmeholdet to minutters straf, men Rødovre fik ikke organiseret deres powerplay og spillet sig frem til afslutninger.
Spillet vekslede og der var fart på spillet og intensitet i tacklingerne. Fem minutter inden pausen, fik Mads Eller to minutter for Slashing, men Gentofte fik ikke udnyttet overtalssituationen. Tre minutter før pausen, havde Jannik Karvinen et godt forsøg, men uden resultat. Eneste scoring i første periode faldt et halvt minut inden pausen, da Gentoftes Nikolaj Zorko passerede Stefan Ridderwall i Rødovres mål.
Skudstatistikken efter første periode viste 12-1 i hjemmeholdets favør, hvilket ikke er et udtryk for fordeling af spil og chancer. Rødovre var tæt på i flere tilfælde, men forsøgene gik tæt forbi mål.

Annonce

Anden periode var en tro kopi af første periode, hvor begge mandskaber holdt det høje tempo, og lagde pres langt fremme på banen.
Midt i perioden fik Matthias Asperup og hjemmeholdets Ville Järveläinen begge to minutter for Roughing. To minutter inden pausen, fik Gentofte igen to minutter. I Rødovres powerplay, erobrede Gentoftes Luis Blak Olsen pucken, og på vej mod Rødovres mål, begik Matthias Asperup en Tripping, hvilket blev takseret til straffeslag.
Rødovres Stefan Ridderwall tog sig af Luis Blak Olsens forsøg, og anden periode sluttede uden scoringer.

I tredje periode fik Rødovre lagt mere pres på hjemmeholdet. Trods flere gode afslutninger lykkedes det ikke, at passerer Teemu Seppänen i hjemmeholdets mål.
Midt i perioden slog Gentofte kontra, og kom på 2-0 på mål af Ulrik Linnet. Mads Eller måtte endnu en tur i straffeboksen, dømt for Hooking.
Syv minutter før slutfløjt, var Ulrik Linnet igen i målscorens rolle, da han scorede til 3-0 og fik lukket kampen.

Næste kamp:
Rødovre Mighty Bulls spiller igen tirsdag den 28. november kl. 19 ude mod Rungsted Seier Capital

 

 

 

Kommentarer
Top