To kandidater bider negle – kommunen fintæller stemmer på ny
glifbjerg-moeller.jpg
Der skal foretages en fintælling af de personlige stemmer, da kun fire stemmer skiller Brian Møller og partifælden Birgitte Glifberg. Foto: Presse
kommunalvalg Socialdemokraten Brian Møller fik det sidste mandat i Kommunalbestyrelsen, men valgbestyrelsen besluttede i går, at der skal foretages en fintælling af de personlige stemmer, da kun fire stemmer skiller Brian Møller og partifællen Birgitte Glifberg.

Kommunalvalget er slut – eller sådan næsten da.
De socialdemokratiske kandidater Brian Møller og Birgitte Glifberg ved endnu ikke, om de er købt eller solgt. Brian Møller er officielt valgt ind, men den personlige glæde kan blive kortvarig, for Rødovre Kommunes valgbestyrelse, der blandt andet står for fintællingen og opgørelsen af valget, har besluttet, at der skal foretages en fintælling af de personlige stemmer hos kandidaterne Brian Møller og Brigitte Glifberg, der fik henholdsvis 182 og 178 stemmer.

Fire stemmer skiller med andre ord de to lokalpolitikere og for at feje al tvivl af bordet, har valgbestyrelsen derfor besluttet, der skal foretages en fintælling stemmerne, som kan ende med at Brian Møller må overlade pladsen til Birgitte Glifberg.
”Det er ret tæt mellem de to kandidater. Derfor synes valgbestyrelsen, at det er en god idé med en fintælling af stemmerne. Vi ved, at de (kandidaterne, red.) sidder og venter, så vi fortager fintællingen i dag. Det er de rigtige, der skal vælges ind og derfor har vi taget den beslutning,” siger borgmester Erik Nielsen (S), der også er formand for valgbestyrelsen.
Vi følger sagen…

Kommentarer
Top