Annonce

RMB missede Final Four
RMB-AAB_083_171117_BP.jpg

Ishockey, Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Aalborg Pirates fredag 17. november 2017. Aalborg vandt 1-3.

Med scoringen til 1-3 blev det sidste håb slukket. Kort forinden havde Jonas Sass reduceret til 1-2 med 5 min. tilbage af kampen. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Med nederlaget til Aalborg Pirates, blev der ikke plads til Rødovre Mighty Bulls i Final Four.
Rødovre Mighty Bulls – Aalborg Pirates
1-3
(0-1, 0-1, 1-1)

55:06 1-2 Jonas Sass (Jannik Karvinen, Kasper Jensen)

 

07:13 0-1 Henry Hardarson (Martin Lefebvre, Julian Jakobsen)
20:29 0-2 Mikkel Højbjerg (Martin Højbjerg, Julian Jakobsen)
57:50 1-3 Jeppe Juul Korsgaard (Oliver Hinse, Kirill Kabanov)

 

Udvisninger:
09:49 Martin Højbjerg, Aalborg (Hooking)
12:10 Morten Andreassen, Rødovre (Slashing)
16:52 Jonas Sass, Rødovre (Holding)
24:13 Kevin Montgomery, Rødovre (Delaying the game)
34:36 Patrick Flügge, Rødovre (Hooking)
39:42 Matthias Asperup, Rødovre (High Sticking)
52:26 Victor Panelin Borg, Aalborg (Cross-checking)

Skudstatistik: 25-26 (11-9, 6-10, 8-10)

Tilskuer: 1507

Ud over at spille om de tre point i Metal Ligaen, så er aftenens kamp mellem Rødovre Mighty Bulls og Aalborg Pirates også en kamp om at kvalificere sig til Final Four, som afvikles i Boxen i Herning, fredag den 19. og lørdag den 20. januar 2018.
Final Four er en afløser for pokalturneringen og de fire bedst placerede hold, efter tyve spillerunder, kvalificerer sig til Final Four. Herning Blue Fox, Rungsted Seier Capital og Odense Bulldogs er sikre. Mighty Bulls kan med en sejr i aftenens opgør i Rødovre Skøjte Arena, blive den fjerde deltager.

Målmand Emil Jidskog, som har været lejet af RMB i den periode, hvor Stefan Ridderval og Jon Lee-Olsen har været skadet, har spillet syv kampe og vundet de seks. Emil Jidskog er ikke med i kampen mod Aalborg Pirates, da han blev skadet til torsdagens træning. Stefan Ridderwall er blevet sin skade kvit og står i aftenens kamp.

Annonce

Kampen åbnede i højt tempo og på kampens første angreb, havde Mads Eller et godt forsøg. Thomas Olsen havde kort efter muligheden, men en refleksredning af Tades Galansky i gæsternes mål, forhindrede en scoring. Anders Schultz havde et kvalificeret forsøg, men forbi mål.
Efter syv minutter blev det 0-1, da den tidligere rødovrespiller Henry Hardarson udnyttede en situation, hvor Rødovres forsvar ikke var på plads.
Midt i perioden fik gæsterne to minutter i straffeboksen, Det lykkedes ikke for Rødovre, at få sat deres powerplay rigtigt op, så det blev to minutter uden kvalificerede afslutninger. Da Aalborg igen blev fuldtallig, fik Morten Andreasen en tur i straffeboksen, men sikkert boksplay, holdt nordjyderne fra farlige forsøg.
Umiddelbart inden pausen fik Jonas Sass to minutter for holding. Det nærmeste gæsterne kom, var et skud på den ene opstander. I undertalssituationen kom Mads Eller alene med jydernes keeper, men uden resultat. Få sekunder før pausen, havde Jannik Karvinen muligheden, men igen var Galansky på plads. De to hold kunne gå til pause, efter en jævnbyrdig første periode.

Rødovre fik ikke den bedste start på anden periode. Et halvt minut inde i perioden blev det 0-2 i en situation, hvor Kasper Jensen tabte sin stav, så Mikkel Højbjerg, alene med Stefen Ridderwall, kunne sende pucken i mål.
Kevin Montgomery fik to minutter og endnu engang viste hjemmeholdet sikkert boksplay.
Der kom betydelig mere intensitet i nærkampene, tempo på kampen og spillet vekslede, dog uden de helt store målchancer.
Fem minutter inden pausen fik Mighty Bulls endnu to minutter i straffeboksen, da der blev dømt hooking mod Patrick Flügge, en udvisning i den lette kategori.
Aalborg spillede et godt powerplay og havde flere gode afslutninger, men Stefan Ridderwall præsterede flere store redninger.
Endnu en udvisning ramte hjemmeholdet, da Matthias Asperup fik to minutter for high sticking, blot 18 sekunder inden pausen.
En anden periode, hvor gæsterne havde overvægt i spil og flest afslutninger.

Rødovre startede tredje periode i undertal, uden at gæsterne kom i nærheden af scoringsmuligheder.
Første halvdel af tredje periode, vekslede spillet, uden at der blev spillet frem til de store chancer. Midt i perioden fik Rødovre lagt tryk mod Aalborgs mål og havde flere gode forsøg, men Tadeas Galansky var ikke til at passere.
Gæsterne fik to minutters straf, da der resterede otte minutter af kampen, men trods godt powerplay og flere forsøg, lykkedes det ikke at overliste Galansky.
Fem minutter inden slutfløjt lykkedes det endelig for Rødovre at få reduceret, da Jannik Karvinen fandt Jonas Sass, som resolut slog pucken i mål.
Men Aalborg slukkede forventningerne om en udligning i slutminutterne, da Jeppe Juul Korsgaard lukkede kampen men sin scoring til 1-3.
I kampens sidste minut erstattede Rødovre Stefan Ridderwall med en markspiller, men uden resultat.
Med nederlaget til RMB blev det Aalborg Pirates, der tog den sidste plads til Final Four.

Næste kamp.
Rødovre Mighty Bulls spiller igen i morgen lørdag den 18. november kl. 19 ude mod Aalborg Pirates.

 

Kommentarer
Top