Annonce

Presset af bundhold
RFC-hvidovre_005_071017_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen: Rødovre FC - Hvidovre Attack. Frederik Kobberup

To mål af Frederik Kobberup i 3-4 sejren over bundholdet Helsingør FT. Foto: BP
Floorball Rødovre FC stod for presset mod bundholdet Helsingør FT og vandt 3-4 i en kamp hvor Patrick Møller leverede fire målgivende pasninger.
Helsingør FT – Rødovre Floorball Club
3-4
(0-2, 2-1, 1-1)

30:13 1-2 William Tækker (Nicolai Bech)
33:02 2-2 Niklas Wensmark (Jonas Hviid)
58:55 3-4 William Tækker (Nicolai Bech)

05:36 0-1 Marek Valachovic (Patrick Møller)
13:13 0-2 Frederik Kobberup (Patrick Møller)
37:10 2-3 Frederik Kobberup (Patrick Møller)
43:45 2-4 Marek Valachovic (Patrick Møller)

Udvisninger:
Helsingør FT: 2
Rødovre FC: 3

Rødovre FCs sportschef Esben Larsen, var ikke helt tilfreds med sit holds indsats i udekampen mod bundholdet Helsingør FT. Kampen bar desværre hurtigt præg af, at Rødovre bestemt ikke var klar til dagens kamp, siger han og fortsætter.
”Rødovre kom bedst fra start, og var meget i boldbesiddelse, men Helsingør var farlige på omstillinger og kun godt spil af Michael Ejlerskov i målet, holdt Helsingør fra scoring.
Marek Valachovic bragte Rødovre foran 0-1 og da Fredrik Kobberup øgede til 0-2 havde man en fornemmelse af, at Rødovre ville kører sejren sikkert hjem, men det skulle vise sig, at blive en helt anden kamp.

Fra anden periodes start, var Rødovre forsat mest i boldbesiddelse, men kom ikke frem til de helt store målchancer. Helsingør spillede frisk til, og i løber af tre minutter midt i perioden, stod det overraskende 2-2 og sensationen lurede, Rødovre var virkelig rystet på dette tidspunkt.
Kort før periodens udløb fik Frederik Kobberup med sit andet mål, bragt os foran 2-3” siger Esben Larsen, og fortsætter.

Annonce

”Rødovre spillede påpasseligt fra starten af tredje periode. Helsingør spillede godt og havde flere gode forsøg. Marek Valachovic får scoret midt i perioden til 2-4, så det så ud som om sejren var hjemme, men Helsingør tog en timeout med lidt under seks minutter tilbage af kampen, og herefter gik de all in. Det lykkedes for Helsingør, i kampens slutfase at få reduceret til slutresultatet 3-4. Kun storspil af Michael Ejlerskov i målet, holdt Helsingør fra at få scoret yderligere i slutminutterne, hvor Helsingør pressede voldsomt på.

Det var en kamp hvor der skulle kæmpes for sejren, for smukt spil var der bestemt ikke tale om fra Rødovres side”, siger sportschefen som konstaterer, at Rødovre fortsat er hårdt ramt af skader, og nu er vores U19 landsholdsspiller Magnus Møller også ude af spillet et stykke tid, da han har fået kyssesyge.

Næste kamp.
Rødovre FC spiller igen lørdag den 2. december kl. 14:30 ude mod Sunds Seahawks

Kommentarer
Top