Ny byplakat til væggen
vandtårndag-plakat-471x600.jpg
Grafiker Line juhl Kronows bud på lokal plakatkunst. Foto: Presse
plakatkunst En af Rødovres mest kendte vartegn er kommet på plakat.

Nu kan du også få Vandtårnet op at hænge i dagligstuen. Grafisk designer Line Juhl Kronow har skabt en plakat af byens gamle vartegn og til Rødovre som by. Der har været flere, der efterlyste plakaten med Vandtårnet her i Rødovre, så kaster jeg mig ud i idéen,” fortæller Line Juhl Kronow, der bor i Rødovre, men er opvokset i Rønne på Bornholm.
“Jeg har taget forskellige billeder af Vandtårnet og herefter tegnet det grafisk,” siger Line.
Hendes plakateventyr startede i 2016 med KøbenHolmer plakaten, som var den første i rækken af vores hjemstavns plakater. Line Juhl Kronow er indehaver af nova-natura.dk, hvor plakaten kan købes. Den findes i to forskellige udgaver og fås i fem forskellige størrelser.

Kommentarer
Top