Løb julen i møde
julemarked_2015-6.jpg
Vi slutter løbeturen af på rådhuspladsen, hvor vi løber forbi kommunes juletræ der klokken 17 bliver tændt. Hele ruten er små 6,7 kilometer lang. Foto: Arkiv
Rødovre lokal løb Rødovre Lokal Løb er klar med en 'Julespecial' på fredag. Vi håber du vil løbe med.

December måned er mavernes fest, så der skal forbrændes kalorier af sidebenene, når avisens løbeklub, ‘Rødovre Lokal Løb’, på fredag spurter højtiden i møde med en rask lille tur rundt i Rødovre.
Fredagens løbetur står i julens tegn og derfor har vi planlagt en rute, der emmer af den søde juletid.
“Hvad er mere oplagt end en løbetur, der handler om julen i december måned,” spørger avisens redaktør André Bentsen retorisk, inden han understreger, at løberne ikke får udleveret nissehuer eller skal synge julesange.
“Vi slutter af med øl på Det gamle hundebad (ølbar på Rødovrevej, red.) og her kunne vi jo vælge en krydret en af slagsen. Kan man egentlig få en kaneløl?” spørger André Bentsen, inden han slår over i et fjoget grin.
“Ellers kan det være, vi serverer en pebernød eller to. Løberuten er i hvert fald julet,” siger han.

Træet tændes
Løbeturen starter som altid klokken 16.30 på Rødovrevej 177 ved ølbaren ‘Det gamle hundebad’. Herefter bevæger vi os i samlet flok mod Damhusengen og Rødovre Stadion.
Efter en kort puster løber vi til Juelsmindevej 24 og bagefter i retning af rådhuspladsen, hvor Rødovre Kommunes store juletræ bliver tændt klokken 17. Det er mørkt, når vi starter løbeturen klokken 16.30. Vi opfordrer alle til at tage løbetøj på med synlige reflekser og ‘løbelys’.
Håber vi ses

Annonce
Kommentarer
Top