Annonce

Kun hver anden stemte på Valhøj
kunst-valhoejskole1_071107_BP.jpg

Det er især her på Valhøj Skole, at presset bliver stort, når der skal gøres plads til 1500 ekstra børn over de næste 10 år i hele Rødovre.

Kun 54 procent af vælgerne stemte på Valhøj Skole.
Stemmeprocent Et af Socialdemokratiets helt store stemmesteder, Milestedet, er i år blevet droppet som valgsted, og det kan få betydning for det endelige resultat. I hvert fald er stemmeprocenten på Valhøj Skole, hvor beboerne fra Kærene, der før stemte på Milestedet, helt nede på uhyggelige 54 procent.

 

Der er ikke meget repræsentativt demokrati over en sølle valgdeltagelse på 54 procent. Det er imidlertid de sørgelige tal fra Valhøj Skole, hvor man udover de faste vælgere, nu også skal samle stemmer sammen fra de almene boliger i Kærene og nybyggeriet IrmaByen.
Noget tyder imidlertid på, at det ikke er gået så godt.
Mens stemmeprocenten i Rødovre er på 64,9, er den på Valhøj Skole altså hele 10 procentpoint mindre.
Rødovres borgmester er betænksom ved tallene.
”Jeg spurgte faktisk om det var en fejl, og om brevstemmerne var talt med. 54 procent lyder meget lavt, og det er jeg selvfølgelig ked af,” siger Erik Nielsen (S).
”Det er klart, at vi bliver nødt til at evaluere på så stort et fald i stemmeprocenten og noget tyder i hvert fald på, at det ikke har hjulpet, at man har kunne brevstemme på et mobilt valgsted i Kærene,” tilføjer Erik Nielsen.

Annonce
Kommentarer
Top