Annonce

Bogren: “Jeg er glad for tre point”
RMB-AAB_052_171117_BP.jpg
Magnus Bogrens Time Out fik RMB tilbage i kampen mod Rungsted.
Ishockey "Efter tre nederlag på stribe, så er det dejligt med en sejr," siger Rødovre Mighty Bulls træner Magnus Bogren.

“Efter tre nederlag på stribe, så er det dejligt med en sejr og det, at vi slår Rungsted, det er fint,” siger RMBs sympatiske træner Magnus Bogren.

Rødovre blev lagt under pres fra kampens start og ti minutter inde i første periode tog Magnus Bogren en time out.
“Vi måtte se at komme ind i kampen, alle fem gik for meget på pucken og vi forcerede for meget. Vi måtte tage det roligt og få organiseret spillet. Derfor var det vigtigt, at vi fik et stop i spillet,” siger Magnus Bogren. Han fortsætter:
“Det er fint, vi kommer tilbage og vinder første periode 2-1. I anden periode spiller vi rigtig godt og skaber mange chancer, men i tredje periode lykkes det ikke rigtigt. Vi ville så meget og får det ikke til at lykkes, men vi fighter til det sidste og jeg er glad for de tre point,” siger en tilfreds Magnus Bogren.

Annonce
Kommentarer
Top