Infernal skal blæse Rødovre omkuld – igen
90er-festen_034_230515_BP.jpg
Infernal vender tilbage til Rødovre og 'Vi Elsker 90'erne. Billedet er fra 2015 på rådhusplænen Foto: Brian Poulsen
musik Den energiske dance-popduo Infernal vender tilbage til Rødovre, når ’Vi Elsker 90’erne’ til næste forår indtager Espelunden.
Fakta

Bekræftede navne til næste års 90'er fest

Infernal

​DJ Aligator

Julie / Blå Øjne

Mr. President

Masterboy & Beatrix Delgado

Maxx

S.O.A.P vs Juice

Cut'N'Move

Outhere Brothers

Emilia

Lasgo​

Me & My

C+C Music Factory

KIlde: vielsker.dk

Koncertkonceptet ’Vi Elsker 90’erne’ er ved at sammensatte det musikalske line-up, der til maj næste år skal få trætoppene til at ruske i Espelunden. Indtil videre har arrangørerne indgået aftaler med 13 kunstnere og seneste skud på stammen er den populære danske duo Infernal.
”Infernal er det absolut mest ønskede band blandt vores gæster i øjeblikket, og deres live perfomance er blandt de bedste i landet, så vi er ikke bare stolte og glade over at de atter kommer med på Touren, men glæder os også til at se hvad Paw og Lina finder på til 2018. Vi ved at det ikke bliver kedeligt,” fortæller Riffi Haddaoui, der er idemanden bag konceptet ’Vi Elsker 90’erne’.

Forventer publikumsrekord
90’er koncerterne har været med til at sætte Rødovre på landkortet og tidligere i år meddelte arrangørerne bag koncerterne, at de at praktiske grunde flytter koncerten fra rådhusplænen til Espelunden ved Vestvolden. I Espelunden får arrangørerne mere plads og det glæder John Frobøse, der er medarrangør af ‘Vi Elsker 90’erne’.
”Først og fremmest er jeg glad for, at det igen er lykkedes os, at starte showet lokalt i Rødovre. Med vores flytning til de større lokaliteter i Espelunden, og et billetsalg der nærmer sig 7000 solgte billetter, gør, at vi allerede nu er ganske sikre på, at vi kommer til at slå publikumsrekord. Der giver os nogle helt nye muligheder med flere borde og bænke, tæppeområder og et udvidet businessområde, hvor virksomheder kan afholde deres sommerfest,” udtaler han.

Næste års 90’er fest finder sted den 26. maj

Kommentarer
Top