Annonce

Igen på sejrskurs
RFC-hvidovre_026_071017_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen: Rødovre FC - Hvidovre Attack. Marek Valachovic

to mål af MarekValachovic i RFC 8-1 sejr over Skanderborg Kill Foto: Brian Poulsen
Floorball Rødovre FC vandt med hele 8-1 over Skanderborg Kill efter en overbevisende indsats, og kom igen på sejrskurs efter nederlag i de to foregående kampe.
Rødovre FC – Skanderborg Kill
8-1
(3-0, 1-1, 4-0)

09:23 1-0 Jannik Dalkvist (Martin Erichsen)
10:41 2-0 Marek Valachovic
16:35 3-0 Jannik Dalkvist
25:48 4-0 Marek Valachovic (Patrick Møller)
49:38 5-1 Nicolai Børner (Rasmus Bømervang)
51:31 6-1 Andreas Kleczewski (Martin Erichsen)
52:06 7-1 Patrick Møller (Marek Valachovic)
59:47 8-1 Jeppe Juul Justesen (Nicolai Børner)

34:43 4-1 Andreas Lundegaard

Udvisninger:
Rødovre FC: 0
Skanderborg Kill: 2

Det har været mærkbart for Rødovre FC, at de har måtte undvære de tre landsholdsspillere, Jannik Trolle, Emil Kristensen og Claus Nisbeth. Efter en suveræn opstart, med sejre i de syv første ligakampe og kvalifikation til pokalsemifinalen, er det blevet til nederlag mod henholdsvis Benløse FC og Copenhagen FC, sidstnævnte i overtid efter 4-4 i ordinær spilletid. Netop Copenhagen FC, som blev slået med hele 12-0 i pokalkvartfinalen illustrerer, at Rødovre FC naturligvis ikke er helt oppe på samme niveau, uden de tre landsholdsspillere.
Udover de nævnte skadede spiller, har Rødovre FC op til dagens kampen mod Skanderborg Kills, afbud fra de to profiler, Oscar Eklund og Frederik Kobberup.

Det er vigtigt, at Rødovre FC igen kommer på sejrskurs, hvis der fortsat skal holdes kontakt med Frederikshavn Blackhawks og Benløse FC i toppen af Ligaen.
Rødovre FC og Skanderborg Kills stillede med så få spillere, at der ikke var nok til to fulde kæder. Hjemmeholdet havde overtaget fra kampens start og første periode blev en ensidig forestilling. Der var et massivt pres mod gæsternes mål og hjemmeholdets presspil, forhindrede Skanderborg Kills i at tilspille sig en reel målchance i hele første periode.
Efter ni minutters spil fik gæsterne to minutters straf og et effektivt powerplay resulterede i en føring til hjemmeholdet, da Martin Erichsen med en godt set pasning fandt Jannik Dalkvist, som sendte bolden i nettet.
Skanderborg var netop blevet fuldtallig, da de fik endnu en udvisning. Rødovre kørte bolden godt rundt og skabte flere gode scoringsmuligheder. Et minut inde i udvisningstiden opstod der en klumpspilssituation foran gæsternes mål, hvor Rødovre fik bolden i nettet. Målet blev underkendt og RFC fik i stedet tilkendt et straffeslag, som Marek Valachovic sendte i mål til 2-0. To overtalssituationer, hvor Rødovre FC var skarpe i deres powerplay.
Rødovre fortsatte med at lægge pres mod gæsternes mål og det lykkedes Jannik Dalkvist med sin anden scoring, at øge til 3-0 tre minutter inden pausen.

Annonce

Skanderborg kom langt bedre ud til anden periode, mødte Rødovre længere fremme på banen og fik omsider spillet sig frem til flere gode afslutninger.
Fem minutter inde i perioden, sendte Marek Valachovic et harmløst forsøg mod mål. Skanderborgs keeper Jimmy Elley så ikke specielt godt ud i den situation, da han på det nærmeste fumlede bolden i mål. Spillet vekslede fortsat og gæsterne fik resultat af deres offensiv fem minutter inden pausen, da det lykkedes Andreas Lundegaard at reducere til pausestillingen 4-1. En spillemæssig lige anden periode med tempo og intensitet.

I tredje periode var Rødovre igen spilstyrende. Overvægten i spil og chancer gav resultat midt i perioden, da Nicolai Børner scorede fra en spids vinkel. I forbindelsen med Børners scoring til 5-1, kom den kun 16-årige Oliver Have ind i Rødovremålet, og han spillede fejlfrit i kampens slutfase.
Det blev 6-1 to minutter senere, da Andreas Kleczewski scorede på Martin Erichsens godt sete aflevering. Et halvt minut senere, tog Patrick Møller chancen fra banens midte og hans forsøg gik direkte i mål til 7-1. Ti sekunder før slutfløjt blev det 8-1, da Nicolai Børner erobrede bolden i egen zone og med en præcis pasning op langs banen, blev Jeppe Juul Justesen sendt afsted. Alene med gæsternes keeper, sendte han sikkert bolden i mål.

En fortjent sejr til Rødovre, hvor alle på holdet bød ind, spillede med stor energi og intensitet, havde tingene under kontrol og leverede flere flotte scoringer.

Næste kamp.
Rødovre FC spiller igen mandag den 27. november kl. 20 ude mod Helsingør FT.

Kommentarer
Top