Annonce

Hvor er de ambitiøse henne?
kommunalvalg-2013_01_191113.jpg

Fremover behøver du ikke at gå helt til valglokalet for at blive hørt. Nyt parti giver dig lov til at stemme via Facebook flere gange om året.

Brian Sonne efterlyser ambitiøse og visionære politkere til Kommunalbestyrelsen. Foto: Arkiv
debat Lige nu læser jeg læserbreve og kommentarer omkring politikere, der får børn til at græde, andre som er bange for at romaer, vil spise med i et folkekøkken og politikere der er imod alle de andres forslag.

Men hvor er de visionære og ambitiøse politikere henne?
Dem som vil kæmpe for en metro til Rødovre ?
Dem som vil åbne biblioteket op om aftenen og om søndagen? Dem der vil skabe en borger-venlig kommune, som vil sikre en positiv dialog, når borgere er i kontakt med kommunen omkring byggerier (både private og kommunale projekter) og ændringer i daginstitutioner og så videre. Dem som vil have fokus på udviklingen af detailhandel i Rødovre og ikke kun lade det være drevet af en private virksomhed som Rødovre Centrum.
Dem der vil vedligeholde de kommunale bygninger som skoler, daginstitutioner og lignende, så de ikke står og skriger på ”GORI”. Den nuværende chef har ellers haft mange muligheder siden 1994 for at sørge for at ikke lade stå til…
Jeg håber, at der sidder nogle politikere derude, som har lyst til at gøre noget for Rødovre!
Jeg er i hvert fald klar til at stemme på forandring!

Kommentarer
Top