Gud hjælpe mig!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Så er den gal igen – i Sverige! Efter at Pippi har været under politisk korrektur – det der med, at hendes Far var negerkonge. Ja og efter man har forbudt hudfarvet plaster, at blive kaldt for hudfarvet. Ja så er turen kommet til Gud.

Da man ikke ved, om Gud er en kvinde eller en mand, så har man besluttet at Gud skal tituleres ”hen”. Ikke ”han” ikke ”hun – men det politisk korrekte ”hen”.
Jeg er ked af det Sverige, men da I indførte Spritbolaget – gik det galt for jer.
Jeg skal ikke kunne sige om Gud er en ham eller en hende – indtil videre har vi ikke helt fundet et bevis for, at han/hun findes.
Hvad sker der hvis Gud nu ER en mand. Tror I så ikke, at han bliver pænt ked af, at vi har gjort ham tvekønnet? ”Prøv nu lige og hør her, Fr Nilsson. Først så fuckede I kællinger Paradiset op, og så kalder I mig Gud hjælpe mig – undskyld jeg mener mig hjælpe mig for ”hen”. Hvad fanden skal jeg snart stille op med jer, hva’? Gør det ikke ondt nok at føde?
Men hvis Gud er en kvinde, er Jesus så et produkt af en lesbisk-flirt mellem Gud og Jomfru Maria? Jeg synes allerede, at historien halter lidt, at Gud skulle have bollet Maria tyk. Men hvis Gud er en kvinde, så kan jeg godt forstå, at man i den grad havde brug for Helligånden til at give en hånd med – vi kan jo kalde ham for Helge med hånden.
Og hvis Allah så OGSÅ er en kvinde og at himmerige er en Regnbue-familie, så tror jeg nok der er et par islamistiske selvmordsbombere som finder ud af at deres belønning i form af 72 jomfruer, viser sig at være drenge, bliver en smule overrasket. Det skal man vist være katolsk præst for at juble over.
Nå, men kan det i princippet ikke være lige meget om Gud er en mand eller en kvinde? Når vi dør finder vi vel nok ud af det. Nu skulle Gud jo være altomfavnende, så hvis du ikke rigtigt har slået nogle ihjel, mon hun så ikke vil kunne tilgive, at vi har kaldt hende for ham. Jeg ved i hvert fald, at hvis man ryger durk i helvede for at stave mit navn Christina, så ville der være pænt overfyldt i de svovlsydende grotter.
Men sjovt nok, så har svenskerne ikke fundet anledning til at diskuterer om Fanden så også kunne være en kvinde?
Jeg skal nødigt konkludere at kvinden er fanden selv, men jeg siger bare…HVIS skyld var det, at vi røg ud af paradiset?

Kommentarer
Top