Annonce
Gratis krammere i centeret
Krammer_I_RC_I_Anledning_Af_Kåring_041117_IN-17-of-25.jpg
Centeret er af branchen kåret til Danmarks hyggeligste center, men spørger man kun kunderne i landets shoppingcentre, er der ingen tvivl; Rødovre Centrum er danskernes favoritcenter. Og det skulle belønnes med kram. Foto: Ian Nielsen
kram i centeret Det var nogle overraskede gæster, der forleden blev mødt på en højst udsædvandlig måde i Rødovre Centrum.

Centeret er af branchen kåret til Danmarks hyggeligste center, men spørger man kun kunderne i landets shoppingcentre, er der ingen tvivl; Rødovre Centrum er danskernes favoritcenter. Og det skulle belønnes med kram. ”Det var vores tak til kunderne for at have valgt os til landets bedste shoppingcenter,” siger marketingsdirektør i Rødovre Centrum, Charlotte Andersen. I butikkerne lagde man da også mærke til, at flere og flere kunder kom ind med et smil, som holdt helt til de forlod centeret igen.

 

Kommentarer
Top