Åben Udstilling for alle
aaben-udstilling-biblioteket.jpg
Det var nemt at vælge kunstværker for Helle Skriver Hansen i år. "For jeg har ikke lavet så meget, og så gik jeg bare efter mavefornemmelsen," griner hun før lørdagens udstilling på Rødovre Bibliotek. Foto: Tina Damidaviciute
kunst Kunstudstilling på Rødovre Bibliotek giver alle borgere mulighed for 15 minutters berømmelse, men faktisk kan du se deres kunstværker helt frem til den 22. december.

For 47. gang holdes Åben Udstilling på Rødovre Bibliotek.
Det er gratis, og der er plads til alle. Udstillingen er vigtig, ikke bare fordi, der mangler noget kønt på væggene i den store sal på biblioteket, men fordi den giver nye talenter og lokale kunstnere chancen for at bryde igennem i den svære kunstverden.
“Det er en god ide med denne udstilling, da alle borgere kan være med i det, og der er lige adgang for alle. Det er ikke kun malerier, men også skulpturer,” understreger Marie Læssøe Lind, som er musikformidler og bibliotekar på Rødovre Bibliotek.

Under samme tag
Udstillingen er borgerne i Rødovres egen måde at udtrykke sig på via kunst,
og for Marie Læssøe Lind er det en helt naturlig opgave for biblioteket at samle de mange kunstformer og kunstnere under samme tag.
Rødovre Bibliotek er derfor en sikker vinder hos Marie Læssøe Lind.
“Først og fremmest er det fordi, der er rum til borgerne, og vi har jævnligt udstillinger der. Og så er det gratis,” siger hun.
I mandags begyndte kunstnerne at hænge deres værker op i salen, og der var en forventningsfuld stemning.
“I mandags begyndte kunstnerne at hænge deres værker op i salen, og der var en forventningsfuld stemning,” siger en af de lokale kunstnere, Helle Skriver Hansen.
“Det er blevet sådan en hyggelig tradition, og så er det en god måde at prøve sig selv af på,” siger Helle Skriver Hansen.

Annonce
Kommentarer
Top