Vi mangler skarphed og kynisme
RMB_-_HBF_061017_IN-28-of-54.jpg
Morten Andreasen savnede kynisme og skarphed i afslutningerne Foto: Ian Nielsen
Ishockey "Vi skaber nogle store chancer, som vi ikke fik scoret på, og jeg har selv et par stykker," siger Morten Andreasen, der understreger at Mighty Bulls manglede skarphed og kynisme, da topholdet Herning vandt i Arenaen.

RMBs kaptajn Morten Andreasen evaluerer fredagens kamp mod Herning:
“Vi kom foran, og det hele kørte, som det skulle. Så må man sige, at i resten af kampen led vi lidt under, at vi ikke fik udnyttet de chancer, vi skaber, for vi skabte nogle store chancer, som vi ikke fik scoret på og jeg har selv et par stykke,” indrømmer kaptajnen. Han fortsætter:
“Så er det, at Herning viser sig fra den klassiske side, hvor de er kyniske og scorer på powerplay og nogle få chancer,” siger Morten Andreasen.
“Ved deres første mål, blev vi fanget i midt zonen og kom til at stå lidt skævt. Herning er skarpe i dag, hvor vi blev fanget i nogle omstillinger, som vi ellers ikke har gjort i de sidste par kampe, hvor vi har vundet. Det er dét, der gør forskellen.”
“Vi er rigtig godt med hele kampen, men Herning trak fra til 2-5 i tredje periode, så var det svært. Deres nye finske keeper stod fint nok (Ari Ahonen, red.), men det var heller ikke så pucken fik vores vej, og vi var ikke skarpe nok i de afgørende situationer. Vi skal score nogle flere mål, og dermed få en resultatmæssig lige kamp, og i øvrigt holde dem fra at score et mål eller to, så bliver det også en anden kamp,” mener Andreasen, som afslutter med aftenens powerplay:
“Jeg synes, vi fik spillet fint op til nogle chancer, men der manglede vi lige kynisme og skarphed desværre.”

Kommentarer
Top