Var vi til det samme møde, Kim Hammer?
debat Jeg var også var til stede ved paneldebatten på Nyager skole fredag den 6. oktober som publikum, så jeg kan ikke lade være med at kommentere sagen.

Jeg synes, at den artikel, der kan læses på rnn.dk og Rødovre Lokal Nyt
på Facebook, beskriver et forløb, jeg har svært ved at genkende.
Mødet var på intet tidspunkt kaotisk og eleverne var ikke provokerende, men reagerede bare på det, deltagerne i panelet sagde med opfølgende spørgsmål, også på det Kim Hammer fra Dansk Folkeparti sagde.
Kim Hammers kommentarer er simpelthen ikke rigtige. Han sagde præcis, som artiklen beskriver, at; “muslimer er ødelæggende for den vestlige verden.” Han rettede det senere ved at bruge ordet islam i stedet for muslimer, da nogle elever bad ham forklare sig.
Han fik også lov til, udokumenteret, at sige, at; “indvandring koster os 33 milliarder om året” og begyndte at fortælle om at hjælpe i nærområderne uden nærmere at forklare, hvilke nærområder, han tænkte på.
Pengene til at hjælpe i Kim Hammer og Dansk Folkepartis nærområder fik vi heller ikke at vide, hvor skal findes.
Det kan jeg godt forstå, for Dansk Folkeparti har netop stemt for at skære ned på U-landshjælpen, som var der, de ville finde pengene.

Prøver at være martyr
Kim Hammer påstod yderligere, at Islam “bygger på en bog, der er 3000 år gammel,” hvilket i al venlighed bare er forkert.
I artiklen beklager Kim Hammer sig over, at der blev bragt andet end kommunalpolitik på banen, samtidig med at han selv bringer flere af Dansk Folkepartis landspolitiske sager i spil. Hænger det sammen, Kim Hammer?
Kim Hammer prøver med sine kommentarer til artiklerne at bringe sig i en martyrrolle og beskriver, at debatten to gange blev afbrudt i 10 minutter, så lærerne måtte kalde forsamlingen til ro. Det er direkte usandt.
At mødet efterhånden, ifølge Kim Hammer, udviklede sig til noget, der lignede kaos, er lige så usandt.
Kim Hammer, var vi til det samme møde?

 

Kommentarer
Top