Annonce
Stor kamp af Mads Eller
Eller_2.jpg
To scoringer af Mads Eller Foto: Ian Nielsen / arkiv
Ishockey Mads Eller krydrede en stor fighterindsats med to scoringer. Til rnn.dk fortæller han, at holdet sætter en ære i en speciel del af spillet.

Det var en skidt start på kampen, hvilket Mads Eller er enig i.
”Vi spiller en dårlig første periode, får et par udvisninger og vi er ikke disciplineret nok i vores spil. Vi får nogle pucktab ved offensiv blue line og kommer ikke rigtig ind i deres zone. Vi har ti skud, men kommer ikke ind med folk foran mål og Hvidovre står og venter på, vi skal begå nogle fejl, så de kan slå kontra og de er lynhurtige i omstillingerne,” mener  Mads Eller, som fortsætter om de to næster perioder.
“Efter første periode satte vi os sammen i omklædningsrummet, for vi vidste godt, at det simpelthen ikke var godt nok, det vi lavede i første periode.”
“I anden periode får vi nogle mål og kommer godt ind i kampen. Vi sætter en stor ære i, at vi skal være det bedste hold i tredje periode, vi føler, at vi er det hold, der er i den bedste form og vi skøjter alle sammen rigtig godt. Det viser vi også i tredje periode,” slutter Mads Eller.

Kommentarer
Top