Annonce

Satser mere på fans
WEB_RMB-fan-jubel_110308_BP.jpg

RMB har allerede søsat en ny fanzone, men afslører, at der fremover kommer til at ske mange flere ting, som kan hjælpe fansene med at komme i den rette stemning før og under kampen.

RMB har allerede søsat en ny fanzone, men afslører, at der fremover kommer til at ske mange flere ting, som kan hjælpe fansene med at komme i den rette stemning før og under kampen. Foto: Arkiv
Rødovre Mighty Bulls Ny fanzone skaber venskaber på tværs af klubber.

Andreas Bendtsen (Praktikant)

Rødovre Mighty Bulls har lavet en ny fanzone for holdets dedikerede fans og festglade medløbere.

Annonce

Men hvad er meningen egentlig med fanzonen?

“Meningen med fanzonen er egentlig at lave nogle flere aktiviteter for vores fans. Her i Rødovre Mighty Bulls gør vi alt for, at vi kan komme så tæt som muligt på vores fans. Inde i arenaen giver de så god stemning, og vi vil nu give dem noget tilbage,” siger Morten Nielsen som er salg- og markedsdirektør i Rødovre Mighty Bulls.

 

Ishockeyholdet arbejder hele tiden på, at bygge videre på underholdningen.

Eksempelvis, når spillerne løber ind på banen arbejder klubben de flere nye ting, men Morten Nielsen vil ikke afsløre, hvad de arbejder på, på grund af, at det hele tiden skal være en overraskelse for deres fans

 

Fansene er begejstret

Det er ikke kun Morten Nielsen som er begejstret for den nye fanzone, fansene er skam også meget begejstrede af alt det nye klubben har investeret i.

“Jeg synes det er fantastisk, at de gider og investere noget i klubben. Nu har jeg kun været i fanzonen én enkelt gang, og det var kort, men jeg kunne mærke, at stemningen op til kampen var fantastisk,” siger Lars Jensen, som har fulgt Rødovre Mighty Bulls i seks år.

Rødovre Mighty Bulls har ikke tænkt sig, at det skal være den samme fanzone hver gang, der kan være forskellige temaer, som når Rødovre Mighty Bulls møder Gentofte på hjemmebane tirsdag den 10. oktober, hvor fanzonen bliver inde i hallen i en “light” udgave. Folk kommer fra arbejde og drikker ikke lige så mange øl, som hvis det havde været en fredag. Meningen er, at man skal have en fed aften med musik og god ishockey.

 

Inspirationen til den nye fanzone kommer ikke fra en anden ishockeyklub, men fra fodboldverdenen.

“Jeg kigger rundt på mange forskellige aktiviteter, men jeg kigger primært på fodbold. Fodbold er meget konservativt, dog har fodbold ikke underholdning i pauserne. Her i Rødovre Mighty Bulls arbejder vi på underholdning i pausen, og vi håber på snart at kunne lancere underholdning i pausen. Vi fik hele ideen med fanzonen fra Brøndby og DBU, som også har fanzoner,” afslører Morten Nielsen.

 

Næste hjemmekamp for Rødovre Mighty Bulls er tirsdag den. 10 oktober, hvor de møder Gentofte Stars. 

Kommentarer
Top