Forlænger visitationszone i Islev
WEB_politi-2_130309_BP.jpg
Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge og udvide de to eksisterende visitationszoner, der blev etableret i dele af Herlev, Ballerup, Glostrup, Rødovre og Gladsaxe Kommuner den 29. september 2017 og den 3. oktober 2017. Foto: Arkiv
Politi Københavns Vestegns Politi har valgt at udvide og forlænge den eksisterende visitationszone, der dækker en del af det nordlige område af Rødovre.

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge og udvide de to eksisterende visitationszoner, der siden den 3. oktober har omfattet et stykke af Islev. Visitationszonen er forlænget til torsdag den 9. november klokken 23.00 og beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage ’stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område’ oplyser politiet i en pressemeddelelse.
   

Baggrunden for beslutningen er, at der aktuelt pågår en konflikt i og omkring bandemiljøet, og at politiet den 10. og 19. oktober 2017 har fundet to skarpladte skydevåben og ammunition i visitationszonens område. Zonen bliver desuden udvidet til også at gælde et område mere i Gladsaxe, da der senest i går aftes, den 25. oktober, var et skyderi på Søborg Torv i Gladsaxe, hvor en 34-årig mand blev skudt i maven.

Annonce

”Vi følger situationen nøje og vurderer løbende vores indsats og en visitationszone derefter. Vi arbejder for at gøre borgerne i området trygge – og bandefolkene utrygge – og en visitationszone er et af vores redskaber til at bekæmpe bandefolk og deres kriminelle aktiviteter,” udtaler politiinspektør Svend Foldager, Københavns Vestegns Politi i pressemeddelelsen.

 

Visitationszonen er afgrænset af Slotsherrensvej, Nordre Ringvej, Marielundsvej , Mileparken, Ballerup Boulevard, Ballerup Idrætsby til Sydbuen, Vestbuen, Ågerrupvej inklusiv Grandtoften til Baltorpvej, Vestbuen, Ballerup Byvej, Ring 4, Klausdalbrovej, Hillerødmotorvejen, Motorring 3 til kredsgrænsen mod Nordsjællands og Københavns Politi. Herefter følges kredsgrænsen tilbage til Slotsherrensvej. Foto: Politi.dk

 

 

 

Kommentarer
Top