Annonce

Et dejligt resultat
RMB_vs_SJE_271017_IN-2-of-93.jpg
Patrick Flügge assisterede til det tredje mål Foto: Ian Nielsen
Ishockey "Det ser rigtig godt ud, og vi har en chance for at komme i Final Four," siger Patrick Flügge

“Det var en dejlig sejr,” siger Patrick Flügge og fortsætter:
”Jeg synes, vi kommer lidt halvskidt ud til kampen. Vi holder ikke rigtig de aftaler, vi har i første periode. Men efter første periode får vi spillet os mere ind i kampen og får overtaget.”
“De har selvfølgelig deres chancer, men jeg synes, vi spiller bedst i den sidste halvdel af kampen, så overordnet set, så synes jeg helt klart, det er fortjent, vi vinder. Det var en god holdindsats og det var en rigtig fightersejr,” siger Patrick Flügge.
”Vi løber ind i nogle udvisninger, men får lukket godt ned. De får nogle skud, men dem tager Emil (Jidskog, red.) sig af. Vi har også nogle powerplay situationer, som vi ikke får udnyttet, så vi må tilbage på træningsbanen og øve noget mere.”
“Vi har et godt udgangspunkt og er inde i en god stime. Som holdet ser ud lige nu, så synes jeg, det ser rigtig godt ud og vi har en god chance for at komme med i Final Four,” slutter Patrick Flügge, som leverede en god præstation og assisterede ved RMBs tredje scoring.

Kommentarer
Top