Endnu et nederlag til RHs damer
RH_damer-horsens_091_151017_BP.jpg

Håndbold: 1. Division damer: Rødovre HK - Horsens HE. Simone Dillon

Simone Dillon scorede 8 mål mod Horsens Foto: BP
Håndbold Rødovres håndbolddamer førte med seks mål i første halvleg. Men et par dumme udvisninger i starten af anden halvleg ødelagde holdets rytme.
Rødovre HK – Horsens Håndbold Elite
22-28
15-12

Simone Dillon                           8 mål
Katarina Juul Hansen              5 mål
Rebekka Sejdenfaden             2 mål
Sôna Posivakova                     2 mål
Christina Damm Hamann        2 mål
Anne Birgitte Spørring             1 mål
Anna Stensbøl                         1 mål
Line Kejser                               1 mål               

Sofie Fynbo Larsen                  10 mål
Amalie Linding Jacobsen          7 mål
Mette Brandt Nielsen               3 mål
Märta Hedenquist                     3 mål
Frederikke Rasmussen             2 mål
Marie-Louise Sundgaard          2 mål
Laura Nørgaard Blushøj           1 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 5
Horsens Håndbold Elite: 3

Tilskuer: 115

Rødovres håndbolddamer har endnu deres første sejr til gode efter fem spillerunder.
I søndagens kamp mod Horsens Håndbold Elite blev det til et nederlag på 22-28, efter en halvlegsføring på 15-12. Det blev således ‘kun’ til syv scoringer i anden halvleg mod gæsternes seksten scoringer, og det rakte langt fra til en sejr.

De to hold fulgtes ad til midt i første halvleg, hvor stillingen var 7-6 til hjemmeholdet. Simone Dillon, med sin tredje scoring, øgede til 8-6. Anna Stensbøl til 9-6, Simone Dillon til henholdsvis 10-7 og 11-8, Sôna Posivakova til 12-9. Simone Dillon med to scoringer til henholdsvis 13-9 og 14-9. Katarina Juul Hansen med sin tredje scoring til 15-9, fem minutter inden pausen, hvor efter det lykkedes gæsterne med tre scoringer at få reduceret til pausestillingen 15-12.

Rødovre lagde ud med en udvisning og et brændt et straffekast fra starten af anden halvleg. Gæsterne fik reduceret til 15-14, hvorefter hjemmeholdet fik endnu to minutters straf. Horsens fik udlignet til 15-15, inden Christina Damm Hamann igen bragte RH foran til stillingen 16-15, syv minutter inde i anden halvleg.

Det blev så sidste gang i kampen, at Rødovre var foran. Simone Dillon fik udlignet til 17-17 og Anne Birgitte Spørring til 18-18. Otte minutter senere reducerede Line Kaiser til 19-22 og Katarina Juul Hansen til 20-22. Rebekka Sejdenfaden til 21-23 og med endnu en scoring af Katarina Juul Hansen til 22-24, otte minutter før slutfløjt og der var fortsat spænding om kampens udfald.
Horsens tog en Team Time Out og det viste sig at være en god idé, da det lykkedes at holde hjemmeholdet fra at score yderligere og via fire scoringer at sikre sig en sejr på 22-28.

Om kampen siger træner Peter Jagd:
”Vi får et par dumme udvisninger umiddelbart efter pausen og det gør, at Horsens kommer tilbage i kampen. Vi tager efterfølgende nogle dumme beslutninger og afslutter lidt hurtigt,” siger Peter Jagd. Han fortsætter:
”Horsens er et godt hold og det er et hold, vi ikke regnede med at få et point imod. Vi har nu lagt ud mod hold som forventes at slutte i rækkens bedste halvdel og nu kommer der nogle kampe mod hold, som vi skal have point imod. Vi har lært meget af de kampe, vi hidtil har spillet og er blevet bedre fra kamp til kamp. På søndag, hvor vi skal møde Ringsted, er der en mulighed for, at vi får de første point,” siger Peter Jagd.

Kommentarer
Top