7. afsnit af ‘Næsten Hjemme’
F60I5739.jpg
I en ny kortfilmsserie på rnn.dk og på Facebook kan du følge Emilie og Ravns jagt på drømmeboligen i Rødovre. Det går dog ikke altid helt så godt, som det forelskede og lidt naive par havde håbet. Foto: Ian Nielsen
næsten hjemme Det ender helt galt for Ravn i dagens afsnit af 'Næsten Hjemme'. Se syvende afsnit her

 

KONKURRENCE:
I denne uge viser vi afsnit 5-8 i vores kortfilmsserie og ved at ‘Like’ den video du synes er sjovest, deltager du i konkurrencen om et gavekort på 800 kroner til Restaurant Cut’n EatVi trækker lod blandt alle der har kommenteret den video med flest ‘likes’ på avisens Facebookside mandag den 9. oktober.

Boligen som Emilie og Ravn besøger er til salg på Ejbyvej og kan ses her

Serien præsenteres i samarbejde med ejendomsmæglerne home Rødovredanbolig RødovreNybolig – Enemærke & Lützhöft A/S og EDC Poul Erik Bech – Rødovre

Serien følger det naive par Emilie og Ravn og deres jagt på drømmeboligen i Rødovre.

Kommentarer
Top