Annonce


Tilfreds RMB træner
WEB_magnus-ny-traener-RMB_003_240417_BP.jpg
Magnus Borgen tilfreds med, at aftalerne er på plads. Foto: BP
Ishockey Vi har spillet med tålmodighed hele kampen, og det gav resultat.

Træner for Mighty Bulls Magnus Bogren:
“Vi har spillet med tålmodighed hele kampen, som vi har talt om, og det gav resultat. Vi skabte mange chancer, som vi ikke fik udnyttet, og det er klart, vi gerne vil have flere mål, når man skaber så mange chancer, men det vigtigste er, at vi har tre point, når kampen slutter. I tredje periode er vi meget på, og jeg synes, vi fik vist, vi kan holde koncentrationen i 60 minutter og det gav resultat.”

“Vi får kun to udvisninger, og det er en del af det, vi koncentrerer os om. Vi har også talt meget om vores powerplay, og der er meget at arbejde med, men jeg synes, vi har mange gode ting, vi kan tage med fra kampen i dag mod Hvidovre, som jeg synes er et rigtig godt hold. Selvom det er et hold, der nyt i Metalligaen, så viste de mange gode kvaliteter,” mener Magnus Bogren.

Annonce
Top