Annonce


Smed sejren i overtiden
Avarta–Middelfart_172_200817_BP.jpg

Avarta - Middelbart, fodbold 2. division gruppe 2, 20/8 - 2017. Avarta vandt 3-1. Jacob Ingvarsen

Jacob Ingvardsen stod bag et hattrick, men det rakte ikke til en sejr i Kolding. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Avarta mødte Kolding i et top 4 brag, og det lignede en flot udesejr i det jyske, men i overtiden scorede værterne to mål og de to tophold måtte dele. "Det er en stor skuffelse," siger træner Benny Gall.
Kolding – Avarta
3-3
(0-2)

 

1-2 Sebastian Sommer (46')
2-3 Rune Nautrup (90+3')
3-3 Sebastian Sommer (90+5')

0-1 Jacob Ingvarsen (27')
0-2 Jacob Ingvarsen (44')
1-3 Jacob Ingvarsen (59')

305 tilskuere

Avarta skulle en tur til det jyske og nærmere bestemt Kolding. Netop Kolding blev 3’er sidste sæson foran Avarta, så der var lagt op til en kamp mellem to gode hold, hvilket stillingen i dette efterår også beviste.
Hjemmeholdet lagde spillemæssigt bedst fra land og var mere på bolden end Avarta, men det hjalp ikke så meget, da de ikke kunne score på sine muligheder. Det kunne gæsterne til gengæld.
Jacob Ingvarsen fik sendt Avarta i front, da der var spillet knap en halv time. Ingvarsen doblede sine mål kort før pausen, da han sendte Avarta i front med 2-0.

Brændte straffe før dyrebare overtidsminutter
Sebastian Sommer bragte fornyet håb om point til hjemmeholdet, kort inde i anden halvleg. Avarta var ellers bedre med i spillet i anden halvleg, og det lignede også en afgørelse, da Jacob Ingvarsen scorede sit tredje mål og gæsterne var i front med 3-1.
Avarta brændte også et straffespark, da Thiago Borges missede, som ellers kunne have øget føringen til 1-4, og dermed en definitiv afgørelse.

Annonce

I stedet blev slutminutterne dyrebare, som man også så i sidste sæson. Rune Nautrup satte gradvist spændingen tilbage i opgøret med en scoring i de sidste minutter, og til ekstrem ærgrelse for Benny Galls tropper gik der blot to minutter mere, så var der udlignet til 3-3 og dagens dommer fløjtede efterfølgende af.
Stor skuffelse hos Avarta der ellers havde de tre point i sin hule hånd.
”Vi har prøvet at finde ud af, i omklædningsrummet, hvad grunden er til, vi smider sejren. Det er en stor skuffelse, efter vi dominerer anden halvleg,” siger cheftræneren.

3-måls skytte
Avartas Jacob Ingvarsen scorede tre mål og der er også rosende ord fra træneren.
”Jacob gør det godt, arbejder i holdets tjenesten og scorer tre mål på fire muligheder.”

Avartas næste hjemmekamp er søndag den 17. september klokken 13, og der venter et nyt top 4 brag, når puljens nummer tre Marienlyst kommer på besøg. De har overrasket stort ved at tabe de to seneste kampe til HIK og Dalum udenfor top 4.

Top