Se 1. afsnit i kortfilmsserien ’Næsten Hjemme’
Film-1_home.jpg
I en ny kortfilmsserie på rnn.dk og på Facebook kan du følge Emilie og Ravns jagt på drømmeboligen i Rødovre. Det går dog ikke altid helt så godt, som det forelskede og lidt naive par havde håbet. Følg med her på siden, hvor der tirsdag, onsdag og torsdag kommer et nyt afsnit Foto: Ian Nielsen
vind gavekort I dag og tre dage frem præsenterer vi her på siden kortfilmsserien ’Næsten Hjemme’ i samarbejde med ejendomsmæglerne home, Danbolig, Nybolig og EDC. Serien følger det naive par Emilie og Ravn og deres jagt på drømmeboligen i Rødovre.

KONKURRENCE:

’Like’ og kommenter den film som du bedst kan lide på avisens Facebookside, og deltag i konkurrencen om et gavekort på 800 kroner til restaurant Cut ‘N Eat. Vi trækker lod blandt alle der har kommenteret den video med flest likes. Du kan stemme på filmene via linket i dag og de kommende dage 

Boligen som Emilie og Ravn besøger kan du i øvrigt se her