Annonce


Hockeysæsonen er startet
RMB_-_RSK_Træningskamp_110817-16-of-119.jpg
Stefan Ridderwall var tilbage i Rødovres mål. Foto: Ian Nielsen
ishockey Med 463 tilskuere i Arenaen tabte Rødovre til de evige rivaler fra Rungsted, der var en tand skarpere end et rødovremandskab uden de to udenlandske backs. Desværre viste nogle få rødovrefans sig fra en tumpet side i 2. periode, der ødelægger så meget for Mighty Bulls og dansk ishockey.

Det var tydeligvis sæsonens første kamp, da Rødovre og Rungsted mødtes til sæsonens første kamp. Kønt blev det aldrig, da de to trænere prøvede alle spillere af, især de unge.
Rødovres træner Magnus Bogren havde sparet de to udenlandske backs, amerikanske Kevin Montgomery og canadiske Connor Hardown. Det gav plads til backen Lasse Mortensen, som er fra årgang 2000. Han fik masser af spilletid.
I de første 20 minutter var Rungsted dominerende, og der gik da også mere end seks minutter før Rødovre havde det første skud på mål.
Derfor var 0-2 føringen, på mål af Emil Oliver Christensen og Nikolai Gade, ganske fortjent. Det sidste mål scoret i overtal, i øvrigt 10 sekunder efter, at Mads Eller og Steffen Klarskov var alene med nordsjællændernes svenske keeper Kevin Lindskoug, der reddede sine holdkammerater.

Kort før pausen fik Frederik Skovby reduceret. Den 22-årige rødovredreng er hevet op fra 1. division, hvor han igennem flere sæsoner har præget topscorerlisten.

Annonce

Tosser bliv væk
En forholdsvis harmløs 2. periode blev total overskygget af nogle tumper, som pludselig kom ind via en nødudgang i Rungstedfansenes ende. Påført elefanthuer slog de løs på de få fans fra Rungsted, stjal deres tifo og smed et romerlys.

Lad det aldrig ske igen – det er totalt ødelæggende for Rødovre Mighty Bulls og gør det bare så super pinligt for alle andre fans, både i Rødovre men også for dansk ishockey i almindelighed.
De personer, som Deres udsendte talte med, havde en konklusion på disser tosser: Bliv væk, I er ikke ønsket.

I 2. periode, som var mere jævnbyrdig end 1. periode, blev der scoret to mål i powerplay. Det ene mål af Rungsted i spil fire mod tre. Rødovres powerplaymål blev scoret af Steffen Klarskov, som var center i Rødovres bedste angrebskæde i dag. Han var flankeret af Matthias Asperup og Mads Eller.

I den sidste periode satte Rungsted tingene på plads, og skøjtede fortjent ud af Arenaen med en 2-måls sejr, hvis man ser på kampens spil og chancer. Robin Bergmann scorede kampens sidste mål.

Top