Annonce


Børnehaven
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: arkiv
chrumme Sikken en ballade. En del af de nye borgere i den nybyggede Irma-by, er i oprør over et planlagt nybyggeri på nabogrunden.

Jeg måtte STRAKS læse om, hvad kommunen nu ville generere sine borgere med. Vel at mærke den skattebetalende af slagsen.
Er det en svinestald, en gylletank, en fyrværkerifabrik, støjende stålvalseværk eller bygger Kemisk Værk Køge en filial i Rødovre??? Nix, det er MEGET værre. Det er sgu en BØRNEHAVE !!!!
Jeg må give de nye borgere ret. En børneinstitution er MEGET værre end nogle af de andre ting jeg nævnte. Stålvalseværker larmer – det samme gør børn. En svinestald larmer også og en gylletank stinker. Det gør børn sjovt nok også. Duften og udsigten til en blespand, skal man altså være mor, far eller pædagog for at kunne leve med. Kemisk Værk giver udslæt, det får børn også. Ja og øjenbetændelse.
Det kan godt være, at motorvejen ligger tæt på IrmaByen, men den er jo vand ved siden af de skide forældre – som ALTID er for sent på den – og som både morgen og aften kører dørtræk med hvinende dæk, for at aflevere eller hente deres satans yngel.
Og ved I hvad? Der er sgu også rygter om, at der skal være en UDENDØRS legeplads i institutionen. NU STOPPER DET FANDME. De kan sgu da i det mindste holde de dværg-terrorister indendørs.
De lejligheder med denne udsigt bliver jo USÆLGELIGE. Hende der damen som ejer huset nede ved Korsør, som er klemt inde mellem banen og motorvejen er sgu da heldig. IrmaByen har lige slået hendes hus i landets dårligste beliggenhed. Ja, så skulle man alligevel have købt en lejlighed i Ørestaden. Fly larmer jo knap så meget. Ja og så er der Metro.
Det kan godt være at salgsmaterialet for IrmaByen nævnte, at det var tæt på daginstitutioner. Jov, men hvem havde troet, at det ville være tæt på? Kan man så ikke tillade sig at holde fri en tirsdag og gå en tur langs hegnet uden af få en skovl i nakken? De pisser garanteret også i hækken.
Og så er der sikkert åbent fra klokken 07.00 til 17.00 – OK jeg er godt nok på arbejde i det tidsrum. Men hvad så hvis jeg tager en halv fri dag? Eller hvad hvis jeg tager en sygedag? Hvad så kommunalbestyrelse? Så er jeg tvangsindlagt til at måtte høre på disse støjende trolde. Det er sgu som at bo ovenpå Metrobyggeriet – altså bortset fra at børnestøjhelvede ikke stopper i 2025.
Kommunen kunne da godt tage lidt mere hensyn til de nye skattebetalere. De kunne i det mindste gøre den underjordisk. Så kunne man kalde den for Muldvarpen – det passer også fint til naboinstitutionen som hedder Græshoppen. Børn, frisk luft og dagslys er en skrøne. Ja, faktisk er bilos og sol kræftfremkaldende.
Eller endnu bedre, gør som SF foreslår, lav en skovbørnehave. Det lort hører sgu ikke til i en by.
Der mangler pladser i børnepasningen. Jo, men hvad med den plads på min terrasse hvor jeg skulle sidde klokken 0700 og drikke min flaske portvin? Det bliver da også en mangelvare.
Børn skal SES og ikke HØRES. Hvis jeg elskede lyden af små fødder i hjemmet, så havde jeg vel for fanden anskaffet mig dværg.

Top