Annonce


Venstre: ”Ned med skat og behandlingstider”
foerste-spadestik-irmabyen_015_170915_BP.jpg

Det skal være nemmere at være virksomhed i Rødovre, mener Venstre. På billedet her har borgmesteren dog nemt nok ved at tage det første spadestik i Irmabyen.

Det skal være nemmere at være virksomhed i Rødovre, mener Venstre. På billedet her har borgmesteren dog nemt nok ved at tage det første spadestik i Irmabyen. Foto: Brian Poulsen
Erhvervsvenlighed Rødovre skal ikke kun tiltrække nye borgere med, men også arbejdspladser. Derfor skal byggesagsbehandlingstiden og skatten sættes ned, mener Venstre.

 

Rødovres sølvmedalje i erhvervsfjendtlighed skal forbedres med det samme, mener Venstre, der frygter, at sølv ellers byttes ud med negativt guld næste år.

Annonce

”Vi skal have fokus på, at det skal være nemt at være borger og virksomhed i Rødovre. Vi har derfor behov for at få yderligere fokus på at få nedsat byggesags-behandlingstiderne. Så nye og gamle rødovreborgere hurtigt og nemt kan få godkendt byggesagerne. På den måde kan man hurtigt komme igang med nybyggeri, tilbygninger og renoveringer,” siger Venstres gruppeformand, Claus Gisselmann Olsen.

Han mener, at en nedsættelse af sagsbehandlingstiden vil betyde arbejde til virksomhederne i og omkring Rødovre. Og det betyder også glæde og livskvalitet for Rødovres borgere.

 

Det kan blive endnu værre

”Der er behov for at få set på skattetrykket i Rødovre. Når man lægger kommuneskat, grundskyld og dækningsafgiften sammen. Så indtager vi desværre en plads helt i top af kommuner med det højeste skattetryk,” skriver Claus Gisselmann Olsen i et læserbrev til Rødovre Lokal Nyt.

Han rammer her lige ned i et af de punkter, hvor Rødovre klarer sig allerdårligst, nemlig dækningsafgiften. Her er Rødovre Kommune ifølge Dansk Byggeri landets ubetinget dårligste.

”Hvis vi vil tiltrække nogle nye spændende virksomheder og hjælpe de eksisterende virksomheders konkurrenceevne, så skal vi kigget på dækningsafgiften. Hvis vi ikke gør noget. Så ender vi måske med en guldmedalje i erhvervsfjendtlighed,” skriver han.

Top