Annonce


Skyderi på Mose Allé: “Vi efterforsker bredt”
Skyderi_Mose_Allé_14_040717_IN-6-of-10.jpg
Politiets efterforskere i gang med de tekniske undersøgelser på Mose Allé. Som det ses på billedet, gik et projektil gennem en rude. Foto: Ian Nielsen
Politi Natten til tirsdag den 4. juli blev der affyret flere skud mod en bolig på Mose Allé. Ingen personer kom til skade og motivet er på nuværende tidspunkt ukendt. ”Vi efterforsker bredt,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Den ellers så fredelige villavej Mose Allé dannede natten til tirsdag ramme om en skudepisode. Flere skud blev affyret og et projektil fløj gennem en rude, men ramte ikke husets beboere, der sov.
”Der er affyret ikke under seks skud mod huset. Det er alvorligt og derfor efterforsker vi det grundigt,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.
På adressen ligger der også en bilforhandler og politiet har foretaget afhøringer i området og gennemser i øjeblikket videoovervågning.
”Vi har lavet tekniske undersøgelse og kigger, som sagt, på videoovervågning med henblik på at klarlægge motivet. På nuværende tidspunkt er motivet uafklaret og vi efterforsker derfor bredt,” siger Peter Malmose om sagen.

Annonce
Top