Annonce


Sikkerheden var ikke i orden
irmabyen-brand.jpg
Der var ikke styr på sikkerheden, da en bygning brød i brand i sidste uge. Det oplyser Arbejdstilsynet. På billeder her over kæmper håndværkeren mod flammerne med en spånplade. Sekunder senere bliver han reddet af kranføreren, der vender kranen mod håndværkeren, som redder sig ved at hænge fast i kranens stålwire. Foto: Martin Jønsson
irmabyen Der var ikke styr på sikkerheden, da to tagdækkere blev fanget på taget af en brændende bygning i IrmaByen. Det oplyser Arbejdstilsynet til Lokal Nyt.

Arbejdstilsynet er fortsat i gang med at klarlægge, hvad der skete og om sikkerheden var i orden, da der torsdag i sidste uge udbrød brand i en seks etagers bygning i den kommende bydel IrmaByen. To tagdækkere slap kun med nød og næppe ned fra taget før flammerne fik fat i  haserne af de to håndværkere. Arbejdstilsynet fortæller nu til Lokal Nyt, at sikkerheden langt fra var i orden, da branden brød ud og efterlod de to håndværkere forsvarsløse på taget.
”Arbejdstilsynet varsler et strakspåbud om at få bragt sikkerheden i orden,” oplyser en kommunikationsmedarbejder fra Arbejdstilsynet.
Hvor sikkerheden helt konkret svigtede kan Arbejdstilsynet på nuværende tidspunkt ikke oplyse.
”Der er varslet et strakspåbud og mere kan vi ikke sige før hele undersøgelsen er færdig,” lyder det fra Arbejdstilsynet. 

Top