Annonce


Redningsvideo set flere millioner gange
irmabyen-brand-haandvaerker.jpg
En tagdækker blev reddet ned fra toppen af en 5-etagers bygning i IrmaByen, kun få sekunder inden flammerne stod ud over bygningen. Foto: Martin Jønsson
brand i irmabyen Rødovre Lokal Nyts dramatiske video fra IrmaByen bliver spredt med lynets hast Verden over.

En tagdækker, der bliver reddet i sidste øjeblik ved at gribe fat i en kran fra en 5-etagers høj brændende bygning, er hot stof, uanset om man befinder sig i Rødovre eller på den amerikanske østkyst. På avisens egen kanal på Youtube er videoen med branden fra IrmaByen i skrivende stund set mere end 169.000 gange.
Videoen er blevet set i både England og USA, hvorfra medier har kontaktet din lokalavis i lille Rødovre, for at få rettighederne til videoen.
Det amerikanske morgenshow ’Good Morning America’, der er en af landets største morgenshows, har vist videoen og det samme har tyske SAT1. Alene på ’Good Morning Americas’ Facebookside er redningsaktionen set mere end 640.000 gange.
”Det er overvældende med international opmærksomhed, når man er vant til at dække Rødovre, selvom mange rødovreborgere mener, de bor i Verdens bedste forstadskommune. Men den dramatiske video af en tagdækker, der bliver reddet af kranfører John Pedersen i sidste sekund, er utrolige billeder, uanset hvor i Verden man befinder sig,” siger Rødovre Lokal Nyts bladchef Peter Fugl Jensen.

Top