Annonce


Kig op – og vind feriebilletter til centeret
Gªt_Hvor_Vi_Er_VUC_EgegÑrdsvej_030717_IN-1-of-1.jpg
I denne uge har fotografen hygget sig med at tage et billede, der viser en ny bygning i kommunen, der har været genstand for en del debat om det æstetiske ydre. Kan du se, hvad fotografen har taget billede af? Foto: Ian Nielsen
konkurrence Rødovre er fuld af magiske små øjenoaser, som de fleste desværre aldrig rigtig for set, fordi vi er blevet lidt for gode til at begrave næsen i mobiltelefonen, når vi går på gaden. Nu hylder vi de magiske steder, og sender børnene på en lille foto-skattejagt.
Fakta

Deltag på SMS

Hvis du kan se, hvor fotografen har været henne, så send svaret på SMS til
tlf: 2212 2069 og deltag i konkurrencen om to sommerferiebilletter til Rødovre Centrum. Vinderne får direkte besked

Du vil med garanti have set det før. Hver uge i sommerferien zoomer vi ind på et sted i Rødovre, og trækker lod om to feriebilletter til Rødovre Centrum blandt dem, der kan gætte, hvor fotografen har rettet sit kamera hen.
Det kan være en hemmelig samling blomster, et kunstværk eller en arkitektonisk perle midt i forstadsnormaliteten. Derfor vil ugens sommerbillede heller ikke være nyt for dig, der har levet i Rødovre før smartphonetiden. Men for de børn, der i dag vokser op med tommelfingeren groet fast til skærmen, kan det være, at sommerbilledet ligner det rene volapyk.
Opfordringen er derfor at sende dem ud at lede, eller i det mindste lige holde mobilfri, når vi går fra a til z på byens hemmelige steder. Så sætter vi sammen med centeret to billetter, fyldt med de mange sædvanlige små gaver, på spil. Selvfølgelig skal det ikke være helt tilfældigt alt sammen, så vi hjælper lige med en ledetråd. Se ledetråd i billedteksten.

Top