Annonce


Hvem vil med Lokal Nyt i Tivoli
90er-fest-2017_cv-10.jpg
Hvis du ikke oplevede Aqua i Rødovre, kan du nå det endnu, når 'Vi elsker 90'erne' gæster Tivoli den 19. august. Vinderne trækkes fredag den 21. juli og får direkte besked. Billetterne skal afhentes på redaktionen, Rødovre Centrum 241. Foto: Red.
konkurrence Gik sommerferien i vasken, eller regnede hjemmedagene i kolonihaven væk? Fortvivl ikke. I samarbejde med Tivoli sender vi tre familier på tur i karrusellerne.
Fakta

For, at det ikke altid er de hurtigste unge mødre på Facebook, der løber med præmierne kan du også vinde billetterne til dig og børnebørnene ved hjælp af din mobiltelefon. Det eneste du skal gøre, er at sende en SMS til 31 12 26 10 med dit eget navn, samt navnet på den forlystelse, du skal prøve først, når du kommer gennem portene.
På vores Facebookprofil 'Rødovre Lokal Nyt' trækker vi også lod om to af præmierne. Også her deltager du ved at skrive navnet på den forlystelse, du først vil springe i, men 'tag' da endelig den person, du gerne vil give et sus i maven, så de også kan deltage i konkurrencen.

Det er ikke uden grund, at linje 6A starter i Rødovre, og så stopper bussen blandt andet lige ude foran Tivoli. Længere behøver du ikke at rejse væk for at give familien den sommeroplevelse, der kommer til at kilde mest i maven. Det er nemlig sommerferie og Tivoli har slået dørene op for årets højsæson med noget for alle.
I hvert fald de tre familier som vinder vores sommerkonkurrence og kan komme gratis af sted. Sammen med den gamle forlystelseshave, sætter vi tre gange fire billetter med indgang og turpas på højkant.
I år frister Tivoli med en sommer spækket med moderne og nostalgiske musik-
oplevelser og hæsblæsende nyheder. Gennem snart 175 år har Tivoli været et fristed for danskerne, og et besøg i Haven er for mange et fast programpunkt på sommerens ”to-do-liste”.
Sommeren igennem er der dømt masser af familiehygge for store og små i Tivoli- anlægget, der byder på både sjove og vilde forlystelser, magiske koncerter og betagende onsdags- og lørdagsfyrværkerier.

Fra Rødovre til Plænen
Er du i det nostalgiske hjørne, kan du altid gense det lokale, men nu også internationale festkonceptet ‘Vi Elsker 90’erne’ med blandt andre Aqua, Cut ´N´ Move og Haddaway, som kan opleves på Plænen den 19. august.
En hel dag i Tivoli kan rundes af med en gåtur på Havens stier under de magiske, geometriske lamper skabt af kunstneren Olafur Eliasson eller med farvestrålende fyrværkeri onsdag og lørdag.

Annonce
Top