Annonce


Ejerlejligheder i vildt prishop
lejlighed_013_180215_BP.jpg
På fem år er prisen på ejerlejligheder steget eksplosivt. Foto: Arkiv
Prishop Over de seneste fem år er priserne på ejerlejligheder steget med hele 98 procent i Rødovre.

Tiden, hvor Rødovre var en søvnig forstadskommune med billige boliger er forbi. Vores kommune på kanten til København topper efterhånden alle lister, når det gælder salg af boliger og når det drejer sig om ejerlejligheder, er Rødovre også strøget helt til tops, når det gælder prishop.
Det er tal fra Boligsiden.dk og den lokale ejendomsmæglerkæde Home der viser, at priserne på ejerlejligheder er steget med voldsomme 98 procent fra 2012 til 2017.

Stigning i millionklassen
Hvor køberne i gennemsnit skulle betale 12.890 kroner per kvadratmeter i maj måned 2012, skulle boligkøberne i maj måned i år hive 25.543 kroner op af lommen for samme kvadratmeter. For en ejerlejlighed på 80 kvm. svarer det til, at den nu koster over en million kroner mere end for fem år siden, viser de seneste salgspriser for hele markedet fra Boligsiden og Home.
”Det er en kombination af den gode geografi i 1. række til Københavns Kommune, og de høje priser i København, der får køberne til at kigge længere ud. Og her i Rødovre finder køberne blandt andet et godt lokalt foreningsliv og Rødovre Centrum, der gør dagligdagen nem og bekvem, ” siger ejendomsmægler Lasse Wennerwald hos Home Rødovre.
Home oplyser, at der også handles forældrekøb i Rødovre, men slet ikke så markant som eksempelvis på Nørrebro og andre københavnske insteder for forældrekøb.

Annonce
Top