Annonce


Forsvarskrumtap til Avarta
WEB_FOR_Martin-Albrechtsen_Hertha_Berlin__IN_040816.jpg
Martin Albrechtsen spillede senest for Horsens. Her ses han før Europa League kampen mod Hertha Berlin for cirka 11 måneder siden. Foto: Ian Nielsen
Den 37-årige Martin Albrechtsen, med en fortid i FCK, West Bromwich, Derby, Brøndby og senest Horsens, er ny i Avartas trup. Dermed kommer brødrene Martin og Jacob til at spille sammen.
Fakta

Fakta
Navn: Martin Albrechtsen
Alder: 37 år
Født: Værløse
Position: Forsvarsspiller
Højde: 188 cm
Ungdomsklub: Måløv Boldklub
Tidligere klubber: AB, FC København, West Bromwich Albion, Derby County, FC Midtjylland, Brøndby IF og AC Horsens.
Landskampe: 4

Hvilket scoop for Avarta i deres jagt på oprykning til 1. divsion. Den bundrutinerede midterforsvarer, med mere end 150 superliga-kampe på sit CV og fire sæsoner hos engelske West Bromwich, har Avarta fået tilgang, som de fleste andre klubber i 2. division kigger misundeligt på.
”Jeg har primært valgt Avarta, fordi min bror spiller her,” indrømmer storebror Albrectsen overfor avartaelite.dk.

Tidligere har folkene bag Green Entertainment, som er Avartas divisionshold, talt positivt om Martin Albrechtsen, når det gælder et skifte fra Horsens superligahold til Avarta.

Annonce

Martin fortsætter om skiftet:
”Jeg har fulgt Jacob de sidste år. Jeg synes, Avarta har et godt hold, som var tæt på at rykke op i sidste sæson, så jeg tænkte, det kunne være sjovt at prøve,” siger Martin Albrechtsen, efter den første træning i Espelunden, som var mandag eftermiddag den 10. juli.
”Jeg har også valgt Avarta for at trappe ned og få styr på kroppen – og få tid til livet efter fodbolden. Jeg ved godt, det er et par skridt ned, men det er jeg helt afklaret med. Jeg fulgte mavefornemmelsen,” siger han til avartaelite.dk. Han røber samtidig, at han også har været med til at starte et firma.
”Jeg har startet et agentfirma sammen med håndboldspilleren Hans Lindberg og min ven Chris Beierholm. Et firma, der hedder 360 Agency, som vi skal bruge tid på at starte op og få både håndbold- og fodboldverdenen ind i. Det glæder jeg mig til. Og ellers skal jeg også se på andre jobmuligheder, da jeg ikke vil tjene på agentfirmaet i starten,” fortæller den nye Avarta-spiller.

Bidrager med fysisk styrke
Martin Albrechtsen fortæller om de kompetencer, han vil byde ind med hos Avarta.
”Jeg har altid levet på min fysiske styrke, mine nærkampe, hovedspillet; at forsvare boksen. Og så kan jeg måske kommunikere lidt mere, end hvad Avarta har været vant til. Men jeg kommer heller ikke for at revolutionere alt muligt og tro, jeg er verdensmester. Men man skal kunne mærke, at jeg har spillet på højeste niveau i mange år.”

Han er klar over, at der ikke bliver det samme sus, når han løber på banen i Espelunden, som der har været på Brøndby Stadion eller The Hawthorns, som er hjemmebanen for West Bromwich.
”Jeg skal nok ikke forvente noget sus, når jeg løber på banen i Espelunden. Men det har sin charme, når Avarta-spillerne løber ind. Jeg har set nogle kampe, og det er sgu meget sjovt,” siger Martin Albrechtsen, der afslutningsvis fortæller om sin motivation for at gøre sit bedste for sin nye klub.
”Det bliver selvfølgelig en anden oplevelse. Men det har jeg indstillet mig på, og så er der andre ting, der skal motivere en. En ny klub, ny række – og man vil gerne rykke op. Der er andre ting, som skal være med til at tænde mig, så jeg yder mit bedste,” siger Albrechtsen til avartaelite.dk

 

Top