Annonce


Tom Trix vil trylle igen
tom-trix2.jpg
Tom Trix skabte sidste år overskrifter, da han camperede midt på Juletræsgrunden. Nu vil han gerne igang med at trylle igen. Foto: arkiv
Videre i livet Som tryllekunstner har Tom Trix både optrådt i Legoland og på Det Kongelige Teater, men søger man på hans kunstnernavn på Google, er det en historie om tiden som hjemløs, der kommer frem , og det ærgrer den lokale tryllekunstner, der gerne vil trylle igen.

 

Det sætter sine spor at bo på gaden, også selvom det er i et telt på en juletræsgrund. Tom Trix måtte sidste år flytte fra sin lejlighed, og da han ikke havde andre steder at bo, slog han teltet op midt i Rødovre med sine egne flyttekasser som eneste nabo.

Annonce

Der gik dog ikke lang tid, før Rødovre Kommune hjalp ham med at finde et sted at bo, og derfor ærgrer han sig over lokalavisens popularitet.

”Hver eneste gang nogen googler mit navn, kommer den artikel frem, hvor der står jeg er hjemløs, og hvem gider hyre en hjemløs tryllekunstner,” spørger Tom Trix retorisk, for svaret er selvfølgelig lige så nedslående som spørgsmålet.

”Jeg vil gerne takke dem, der hjalp mig i dagene dernede, og dem, der hjalp mig med at få en bolig. Man møder folk, der stjæler og laver ballade, når man bor sådan et sted, så det var bestemt ikke sjovt,” siger Tom Trix, der kalder sig selv for en flot fyr, der både kan magi og synge opera, når han står på scenen.

”Nu har jeg prøvet at være hjemløs. Nu vil jeg godt bare i gang med at arbejde igen,” slutter han.

Top