To målvogtere til RH
Line-Hedegaard_RH.jpg
Den 23-årige Line Hedegaard fra Nordjylland kommer til Rødovre med masser af erfaring fra 1. division. Foto: Privat
håndbold To målvogtere, med erfaring fra 1. division, har valgt at skifte til RHs 1. divisionsdamer.

 

Sommerpausen fra divisionskampene er lig med spiller til- og afgang i håndbold-verdenen, og RH er ingen undtagelse. I denne uge kan Rødovre Håndboldklub præsentere to nye målvogtere, som er den 20-årig Freja Hammer Fagerberg samt den 23-årige Line Hedegaard, som begge har erfaring fra 1. division.
Det er dog kun blevet til syv kamp for Roskilde i 1. division for Hammer Fagerberg, mens den 23-årige nordjyde Hedegaard har Flere sæsoner i 1. division på sit CV fra sin tid i Frederikshavn IF og Vendsyssel Håndbold.
“Freja er rigtig god på fløj- og nærskud og kan qua sin gode højde dække store dele af målet. Hun kommer desuden med en stor træningsiver, lyst til at lære og passer godt ind i en ung trup,” siger træner Peter Jagd, der også beskriver Line Hedegaard:
“Line er en god og eksplosiv målvogter, der sammen med hendes rutine fra tidligere sæsoner i 1. division kan bidrage med en masse til spillet og til vores træningsmiljø.”


Freja Hammer Fagerberg spillede 1. division i Roskilde i sidste sæson.

“Jeg har valgt at spille i Rødovre, da det er en god mulighed for mig at udvikle mig sammen med holdet og etablere et velfungerende 1. divisions hold og træningsmiljø. Så er det selvfølgelig en bonus at klubbens sociale side er god og minder en del om det jeg kommer fra,” fortæller Freja Hammer Fagerberg.

Nordjyske Line Hedegaard lægger meget vægt på det sociale, som der findes masser af i Rødovre Håndboldklub.
“Klubbens ambitioner om at etablere sig i 1.division passer helt perfekt til mine ambitioner om igen at spille 1.division. Jeg ser frem til at Rødovre igen bliver et hold, som er svært at vinde imod – især hjemme i hulen i Rødovre. Desuden har klubben et rigtig godt socialt liv, som jeg glæder mig til at blive en del af – specielt som ny nordjyde i København,” udtaler Line Hedegaard.

Fakta
Navn: Freja Hammer Fagerberg
Position: Målvogter
Født: 17. maj 1997
Tidligere klubber: SINE Sønderjyske, GOG, Roskilde Håndbold
Beskæftigelse: Læser til Kemiingeniør på DTU

Navn: Line Hedegaard
Position:
Målvogter
Født: 2. februar 1994
Tidligere klubber: Øster Hornum IF, Visse IF, Aalborg DH, Frederikshavn IF og Vendsyssel Håndbold.
Beskæftigelse: Studerende