Annonce


Nyt trænerteam til Rødovre Floorball
Ny-coachduo_RFC_Forside.jpg
RFC' nye trænerduo Marko Krogsgaard og Claus Nisbeth. Foto: Red.
Floorball Efter sidste sæsons DM-sølv har Rødovre Floorball Club overraskende valgt at skifte træner til den kom-mende sæson. Ny trænerduo er Claus Nisbeth og Marko Krogsgaard.

Rødovre Floorball Club har indgået en 1-års aftale med et nyt trænerteam, som består af klubbens egen profil, 27-årige Marko Krogsgaard, samt den jævnaldrene Claus Nisbeth, som de sidste seks sæsoner har spillet for liga-konkurrenterne Copenhagen Floorball Club.
Marko Krogsgaard og Claus Nisbeth skal være spillende trænere, og begge har spillet elitefloorball i en årrække, er landsholdsaktuelle, med omkring 30 og 40 landskampe på CV’et.
Det nye trænerteam har begge trænererfaring. Marco Krogsgaard har trænet ungdomshold i RFC og Claus Nisbeth har været spillende træner i Copenhagen Floorball Club i tre sæsoner.

Store mål for den kommende sæson
De to trænere siger samstemmende:
”Vi skal have et mål om at stå i begge finaler i den kommende sæson, nemlig pokal- og Superfinalen”.

Annonce

Claus Nisbeth, som er ny i RFC, udtaler om sit engagement med RFC:
”Det er sundt at prøve noget nyt, og Rødovre spiller noget rigtig godt floorball, og det er for mig et godt match. Vi skal fortsat prioritere og udvikle angrebsspillet og blive skarpere med afslutningerne.”

Sportschefens redegørelse
Sportschef Esben Larsen siger om den nye træner-konstellation:
”Bestyrelsen har været meget tilfreds med det kæmpe arbejde, som vores tidligere træner Michael Dahl West har udført, men han har ’mistet’ omklædningsrummet, kan man sige. Vi har mærket på nogle spillere, at der har manglet nogle kompetencer og noget taktisk, så nu har vi ansat et nyt trænerteam, som vi håber kan bringe os frem til guldet,” siger han og fortsætter:
”Det er et spændende trænerteam, to landsholdsspillere med en masse ligaerfaring, og med dem har vi en rigtig god fornemmelse.”
Vi har, som noget nyt, nedsat en eliteorganisation med fem repræsentanter, så vi er flere med omkring førsteholdet, blandt andet med den tidligere førsteholdstræner Martin Eriksen samt Michael Bømervang, som også skal træne U20 og udarbejde en rød tråd, så vi også får lagt en elitestrategi for U-17,” siger Esben Larsen.

Ærgerlig måde at stoppe på
Den afgåede træner Michael Dahl West, som kun nåede en sæson med RFCs førstehold, ønsker ikke at udtale sig om situationen, men siger dog, at han overvejede at stoppe sin trænergerning.
”Jeg er oppe i årene, og har været med i gamet i 27 år, men jeg havde ikke ønsket at stoppe på denne her måde,” siger en ærgerlig Michael Dahl West.

Top