Annonce


Montgomery vender tilbage
WEB_KevinM_05-08-16.jpg
Kevin Montgomery kommer tilbage til Rødovre, og han ser frem til at vise sit værd. Foto: Ian Nielsen / arkiv
ishockey Den amerikanske back, Kevin Montgomery, vender tilbage til Rødovre Mighty Bulls. Han træner på fuld styrke hjemme i Florida, og glæder sig til at vise sine færdigheder på isen i Rødovre, som han aldrig kom til i sidste sæson.

”Jeg er fit for fight, og jeg glæder mig utrolig meget og er beæret over, at jeg får en ny chance for at komme tilbage til Rødovre,” siger Kevin Montgomery fra sin bopæl i Florida, som ligger tæt på en skøjtehal, hvor han træner med nogle af USA’s bedre spillere.
”Træningen går faktisk rigtig godt, som smurt faktisk og jeg føler mig på niveau, som før min skade. Jeg kan umiddelbart ikke mærke nogle tilbageskridt hverken på isen eller til træningen udenfor isen, så jeg fortsætter med at arbejde hårdt frem mod august, når jeg tilslutter mig truppen i Rødovre.”

På grund af skaden blev en del af sidste sæson brugt som assisterende træner.
”Det var god erfaring for mig. Personligt lærte jeg af at se kampen fra et andet perspektiv, og jeg håber, jeg gav en positiv påvirkning til spillerne.”

Annonce

Vandt VM-guld med USA
Den 29-årige back har spillet 192 kampe i AHL, og selvom han blev draftet af Colorado Avalanche i 4. runde i 2006 og har spillet på det amerikanske U18- og U20-landsholdet med et U18 VM-guld som højdepunkt, er det aldrig blevet til en kamp i NHL.

Det er heller ikke blevet til en kamp i den danske liga, selvom Montgomery var i Rødovre hele sidste sæson.
”Sidste sæson gik bare ikke som planlagt, hverken for holdet eller mig selv. Men uanset hvad, så var jeg glad for at være i Rødovre, selv under omstændighederne med et brækket skinneben. Nu ser jeg frem til at vise fansene og staben omkring Mighty Bulls, hvad jeg kan levere på isen. Jeg mener jo, at jeg og hele holdet skylder vores loyale fans, som støttede os, selv da det var værst, at give dem noget godt tilbage,” siger han fortsætter:
”Jeg har talt med Bogren og staben omkring holdet, og jeg må indrømme, jeg er spændt på de mål og forventninger, som klubben er på vej mod, krydret med flere fede tiltag af Bogren og de fysiske trænere,” siger Montgomery uden at røbe mere.

Under sidste års interview beskrev Montgomery sig selv som ishockeyspiller.
”Jeg er en 2-vejs back, som er stærk med pucken, både når det gælder om at sende pasninger ud af zonen til mine holdkammerater, sætte op i offensiv zone og når pucken skal transporteres. Jeg kan godt det fysiske spil, og står altid op for mine holdkammerater, men det er ikke, hvad jeg foretrækker og det er jo heller ikke det, som er primært i europæisk ishockey,” siger den sympatiske amerikaner og kommer ind på svaghederne.
”Jeg skyder for lidt. Det er lidt underligt, for mine tidligere trænere siger, jeg har et godt skud og jeg skal skyde mere, men jeg foretrækker bare at sætte mine holdkammerater op.”

 

En konkurrencestærk dansk liga
Efter et år i Danmark evaluerer Rødovres amerikaner ligaen.
”Det er en meget konkurrencestærk liga, hvor ethvert hold kan besejre de øvrige på en hvilken som helst aften. Man kan virkelig ikke undervurdere en modstander, for så taber man. Selvom vi ikke havde en succesfuld sæson, så var vi alligevel kun et mål fra pokalfinalen, så vi ved, vi har kvaliteterne til et meget bedre resultat i ligaen,” mener Montgomery. Han fortsætter:
”I sidste sæson var vi ramt af uheld med skader, ændringer i organisationen and sæsonen så bare ud til at skulle være kaotisk. Men uanset hvad, er der ingen undskyldninger for, at vi sluttede som vi gjorde. Vi bliver simpelthen nød til at svare igen ved at lægge stærkt ud fra starten af næste sæson.”

Montgomery bliver også bedt om at evaluere sit først år i Danmark, og hvad han savnede mest i USA, da han var i Danmark.
”Det som jeg savner mest ved København, når jeg er hjemme, det er restauranternes kvalitet og de mange caféer rundt omkring i byen. Jeg mener, at maden i København er noget af det bedste, som jeg nogensinde har smagt. Men ellers ser jeg frem til at møde og være sammen med mine holdkammerater igen, og alle som er involverede i MightyBulls organisationen.”
“Når jeg er i København, så er det, som jeg savner mest fra hjem I Florida, ikke noget som vil overraske nogen, tror jeg. Det er solen, for det er svært at finde et sted, hvor man har så mange solskinstimer, som her i Florida,” slutter Montgomery.

Top