Annonce


Kan du bage Rødovres bedste konditorkage
kagedyst_001_010617_BP.jpg
Camilla Juncker Olsen har selv en forkærlighed for den klassiske jordbærtærte, men afslører, at det lige for tiden er en stor trend at bruge urter i sit bagværk. Foto: Brian Poulsen
bagedyst Du kan godt vinde med pandekager, hvis du altså har bagt dem på en vildt fantastisk måde. Ellers må man nok forvente, at der skal lidt mere til at imponere chefkonditoren fra D'Angleterre, der er dommer, når Rødovres bedste kage skal findes på søndag.

Alle med bare en lille smule vaniljesukker i blodet kan godt begynde at slippe fantasien løs.
På søndag bliver Islev Torv nemlig omdannet til enhver sød tands paradis, når bageren på torvet inviterer til stor kagekonkurrence.
Her skal byens bedste kage, for henholdsvis børn og voksne, findes.
“Det er spændende at samle folk inden for det fag, vi selv er gode til, og alle synes, det er sjovt at bage, så vi håber at se rigtig mange ansigter på dagen,” siger konditor, Camilla Juncker Olsen.
Hun deltager selv i en masse konkurrencer, hvor man ser, hvad der rør sig på kagefronten, men man behøver ikke nødvendigvis kunne overdække sin yndlingskage med den perfekte glaze, for at løbe med førstepræmien.
“Alle må være med, man skal bare have lyst til bage kage og møde andre sjove børn og voksne med hang til kage og bagning,” siger Camilla Juncker Olsen.

Smag og udseende
Kage i sig selv kan jo være sjovt nok, og en konkurrence om, hvem der kan bage den flotteste og bedst smagende kage er jo heller ikke af vejen. Alligevel er den store kagekonkurrence på søndag i en række for sig selv.
Her kommer chefkonditor på D’Angleterre, Theis Christophersen nemlig og bedømmer de mange søde sager.
“Det er sjovt at blive bedømt af en, der kommer fra et fint og anerkendt sted. Vi ved, han især går efter udseende og smag,” afslører Camilla som et godt bagetip.
Torvekonditoriet Rødovre, som er navnet på den hyggelige bager på Islev Torv, har startet kagekonkurrencen for at skabe
mere sammenhæng og glæde på Rødovres lille forpost.
“Vi vil gerne være med til at skabe mere liv på torvet, og der kommer også nogle andre boder med spændende ting og lidt børneloppemarked,” siger Camilla, som tydeligvis er spændt.
Hvis du vil være med i kagekonkurrencen skal du bare tilmelde dig i bageren på dagen senest klokken 9 eller på E-mail: konditorkager@hotmail.com. Konkurrencen starter med indlevering af kager klokken 9, og der er bedømmelse en time senere om, hvem der skal vinde de flotte bagepræmier fra blandt andet Odense Marzipan.

Annonce
Top